Τοπικά

Νέα αήθης επίθεση του Δήμου Βόλου στη Δωροθέα Κολυνδρίνη- Ανοίγει νέο εσωκομματικό μέτωπο στην τοπική ΝΔ

Την ειρωνεία και ανήθικα υπονοούμενα επέλεξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, αντί απαντήσεων, σε όσα καταμαρτύρησε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη εις βάρος της δημοτικής αρχής. Η κ. Κολυνδρίνη έκανε λόγο για απόλυτο κατάντημα της πόλης και των τοπικών ενοτήτων από μια ανύπαρκτη δημοτική αρχή που το μόνο που γνωρίζει είναι να καθυβρίζει τους πάντες και να δημιουργεί ομάδες μίσους.

Η ομάδα πλειοψηφίας, στην οποία περιλαμβάνεται και ο σε αργία Δ. Καντόλας για το κακούργημα της απιστίας δεν δίνει καμία απάντηση στις σοβαρές καταγγελίες της κ. Κολυνδρίνη για την απόλυτη εγκατάλειψη του Βόλου. Την επιστολή υπογράφει και ο Θ. Θεοδώρου με την ιδιότητα του απλού δημοτικού συμβούλου και «επικεφαλής» της επίθεσης στην αντιπεριφερειάρχη έχει τεθεί ο Γ. Μουλάς, που είναι… στέλεχος της ΝΔ. Την επιστολή δεν υπογράφει η αντιδήμαρχος Μίνα Καλογήρου, αλλά όλα τα μέλη της ομάδας που ανήκουν στη ΝΔ, προκαλώντας ανοιχτά μείζον εσωκομματικό ζήτημα.

«Θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε την αγωνία της κ. Δωροθέας Κολυνδρίνη, διορισμένης αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας να υπερασπιστεί τον πολιτικό της προϊστάμενο, Κώστα Αγοραστό, ακόμα κι όταν αυτός αδικεί κατάφωρα το Βόλο, προκειμένου να προωθήσει τα προσωπικά του και άλλα συμφέροντα. Άλλωστε η τύχη που ο ίδιος ο Αγοραστός επιφύλαξε στον αείμνηστο πολιτικό της μέντορα, Δημήτρη Αλεξόπουλο, είναι γνωστή σε όλους μας, σαν παράδειγμα προς αποφυγή, και η ίδια ασφαλώς θα διδάχθηκε πολλά.
Δεν μπορούμε, ωστόσο, να ανεχθούμε μαθήματα πολιτικής ηθικής και συμπεριφοράς από εκείνη, που με ένα διακοσμητικό ρόλο, μακριά από τα καθημερινά προβλήματα του πολίτη και της κοινωνίας, περιφέρεται ακιζόμενη και φωτογραφιζόμενη σαν σταρ του βωβού κινηματογράφου.
Εμείς, τα μέλη της δημοτικής ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου, μπήκαμε, υπό την ηγεσία του Αχιλλέα Μπέου, σε ένα αγώνα, άνισο και αβέβαιο, το 2014, χωρίς την προστασία κομμάτων ή οικονομικών παραγόντων, με πρώτο στόχο να απαλλάξουμε την πόλη από ένα σύστημα που τη λυμαίνονταν, που εκμεταλλεύονταν ασύστολα τον μόχθο και τον ιδρώτα των πολιτών της, για να περνούν καλά τα μέλη του. Και το πετύχαμε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό και, την διαβεβαιώνουμε, ότι δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι να ολοκληρώσουμε το στόχο μας αυτό.
Για μας πρώτα και πάνω απ όλα είναι ο Βόλος και μετά όλα τα άλλα. Δύσκολο να το αντιληφθεί, αλλά έτσι είναι.
Απέναντί μας βρέθηκαν από αρχηγοί κομμάτων, μικρομεσαία ή μεγάλα «κομματόσκυλα», απ’ όλους τους χώρους, ξεπεσμένοι θεατρίνοι και τραγουδιστές, ένας εσμός ετερόκλητων στοιχείων που, με φόβο και ανησυχία είδαν το κοινωνικό πλειοψηφικό ρεύμα που εξέφρασε και εκφράζει η αυτοδιοικητική μας παράταξη να σαρώνει τα βρόμικα και, εν πολλοίς, άνομα συμφέροντα τους.
Πριν, λοιπόν, η διορισμένη, βάσει του εκλογικού συστήματος, αντιπεριφερειάρχης, εκφραστεί υποτιμητικά και απαξιωτικά για εμάς, ας αναλογιστεί πως και γιατί βρέθηκε σε αυτή τη θέση τι χρειάστηκε, αν χρειάστηκε, να εκποιήσει ηθικά και πολιτικά και μετά να ξαναμιλήσει. Εμείς εδώ είμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την πόλη και τους συμπολίτες μας γιατί έτσι επιλέξαμε και γι’ αυτό μας τίμησαν. Και πάντως όχι για να διατηρούμε την εύνοια του εκ Λαρίσης περιφερειάρχη και όσα εξ αυτής προκύπτουν.
Μουλάς Γεώργιος
Πράττος Γεώργιος
Καντόλας Δημήτρης
Μπατζιάκας Αναστάσιος
Πέγιος Δημήτριος
Ζαρκάδας Βεργής Απόστολος
Σταυρίδης Αθανάσιος
Γαλάτης Απόστολος
Λιβογιάννης Δημήτριος
Τσακανανίκας Απόστολος
Ζέρβας Ανδρέας
Κότογλου Δέσποινα
Παπαευσταθίου Στέργιος
Θεοδώρου Αθανάσιος
Βλιώρας Γεώργιος
Καπουρνιώτης Μιχάλης
Χάλαρη Σοφία
Μορφογιάννη Αναστασία
Στεφόπουλος Χρήστος
Σουίπας Γεώργιος
Μαλαματίνης Απόστολος
Καντόλα Βιολέτα
Γανωτής Κωνσταντίνος
Κάλλης Στέφανος
Τοκαλή Μποντού Γεωργία
Σαββάκης Αριστείδης»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το