Ελλάδα

ΝΔ: Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης

Σφοδρή επίθεση στη δημόσια τηλεόραση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργού, Χαράλαμπου Αθανασίου. Η Πειραιώς εγκαλεί την κυβέρνηση, επισημαίνοντας πως “έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε κανάλι διαστρέβλωσης” των “γαλάζιων” θέσεων.

“Η κατάντια της δημόσιας τηλεόρασης δεν έχει προηγούμενο. Το Μαξίμου έχει μετατρέψει την ΕΡΤ σε ένα χυδαίο κανάλι διαστρέβλωσης των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ας γνωρίζουν τα πρόθυμα φερέφωνα της συριζαϊκής προπαγάνδας και οι προβοκάτορες κατασκευαστές των fake news, ότι από την επομένη κιόλας μέρα των εθνικών εκλογών, η ΕΡΤ θα γίνει η δημόσια, ανεξάρτητη και πολυφωνική τηλεόραση που αξίζει στους Έλληνες”, τονίζει η Νέα Δημοκρατία.

“Η παθητική δωροδοκία έχει κριθεί με σειρά αποφάσεων των ανωτάτων δικαστηρίων ότι ανάγεται στα καθήκοντα του υπουργού και συνεπώς υπόκειται σε αυτή την αποσβεστική προθεσμία…Γιατί η Βουλή ήθελε να δώσει μία διαφορετική ερμηνεία; Το κάνει για προφανείς λόγους. Ενόψει της προεκλογικής περιόδου”, είπε, στην ΕΡΤ, ο κ. Αθανασίου. “Θεωρείτε λογικό ότι η δωροδοκία να ανάγεται στα καθήκοντα του υπουργού;”, ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. “Δε μπορεί να κάνει σε μία τέτοια περίπτωση δωροδοκία κάποιος, εάν δεν είναι υπουργός. Γίνεται ενόψει των καθηκόντων του. Εάν δεν ήταν υπουργός ο “χ”, πώς θα μπορούσε να δωροδοκηθεί;” ανέφερε ο κ. Αθανασίου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το