Ελλάδα

ΝΔ: Οι τέσσερις προτάσεις για το προεδρείο της Βουλής

Η ΝΔ θα προτείνει ως αντιπροέδρους της Βουλής τους κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, Νικήτα Κακλαμάνη και Αθανάσιο Μπούρα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης έχει ανακοινώσει πως η κυβερνητική πλειοψηφία θα προτείνει ως πρόεδρο της Βουλής τον κ. Κώστα Τασούλα.

Νωρίτερα το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Σταύρος Καλαφάτης αναλαμβάνει τη γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος και ο Μιχάλης Μπεκίρης αναλαμβάνει τη διεύθυνση του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο κ. Καλαφάτης είναι βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε, θα έχει ενισχυμένες αρμοδιότητες. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ήταν τέταρτος σε σταυρούς (13.719).

Στον αντίποδα, ο Μιχάλης Μπεκίρης δεν είναι άγνωστος στη γαλάζια Ιερουσαλήμ, καθώς είναι πρώην βουλευτής και πρώην υφυπουργός Μεταφορών. Τον Ιανουάριο του 2016, μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μπεκίρης, είχε αναλάβει διευθυντής του πολιτικού του γραφείου.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το