Οικονομία

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη

Στον απόηχο της αποκάλυψης του βιβλίου του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ που αναφέρει πως ο έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ρώσο Πρόεδρο να τυπωθούν δραχμές στη Ρωσία, η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας πως με τον κ. Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρχει ασφάλεια στη χώρα.
«Αποδεικνύεται άλλη μια φορά ότι ο κ. Τσίπρας αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη. Ερήμην των πολιτών και σε αντίθεση με την εντολή που είχε λάβει από τον ελληνικό λαό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με όσα φέρεται να έχει πει ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στον Γάλλο Πρόεδρο Ολάντ, ότι «η Ελλάδα μας ζήτησε να τυπώσει δραχμές στην Ρωσία», όπως αναγράφεται σε βιβλίο που κυκλοφόρησε εχθές στη Γαλλία για τον Φρανσουά Ολάντ.
«Όλοι συνειδητοποιούν ότι με τον κ. Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρχει καμία ασφάλεια για την πορεία που ακολουθεί η χώρα. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι στον κατήφορο που οδηγεί τη χώρα με την πολιτική του δεν θα ξανασκεφτεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο», προσθέτει η Πειραιώς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το