Ελλάδα

ΝΔ: Η κυβέρνηση να παραμείνει στη διαπραγμάτευση

samras-hardouvelis

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να επιστρέψει στην διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους της και να παρουσιάσει σχέδιο απηύθυναν σήμερα στελέχη της ΝΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έχει μπροστά της 48 ώρες.
Νωρίτερα, σήμερα στα γραφεία της Συγγρού έγινε σύσκεψη για την αποτίμηση των αποτελεσμάτων με συμμετοχή των κ. Χαρδούβελη, Σταϊκούρα, Αναστασάκου, Παπασταύρου και Λαζαρίδη.
Μετά την ολοκλήρωσή της, πηγές της ΝΔ δήλωναν: “Με βάση τις επίσημες δηλώσεις, η κυβέρνηση δεν είχε προετοιμαστεί όλο το τελευταίο διάστημα ιδιαίτερα σε τεχνικό επίπεδο. Δεν είχε τα απαιτούμενα κείμενα και τους αριθμούς για να υποστηρίξει μια πρόταση ούτε καν για το 70% – 30%. Βρεθήκαμε απομονωμένοι. Ήταν όλοι απέναντί μας και οι τρεις θεσμοί και τα κράτη. Επιδιώξαμε μια πολιτική διαχείριση ενώ το Eurogroup απαιτεί αριθμούς. Η κυβέρνηση με υπευθυνότητα πρέπει να μείνει στη διαπραγμάτευση”.

Ο Αντώνης Σαμαράς επεδέχθη αίτημα που διατύπωσε ομάδα βουλευτών για αναβολή της αυριανής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ μεταξύ των οποίων οι κ. Δένδιας, Κακλαμάνης και Μητσοτάκης.

Αύριο στις 11:00 θα συνεδριάσει το άτυπο πολιτικό συμβούλιο του κόμματος, ωστόσο, οι εξελίξεις φαίνεται ότι “παγώνουν” προς το παρόν τις εσωκομματικές διεργασίες στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το