Τοπικά

Νατάσα Οικονόμου: Γίνεται γλέντι με τα χρήματα των δημοτών- Ο κατάλογος των ανομιών εμπλουτίζεται καθημερινά

OIKONOMOY

Η Νατάσα Οικονόμου επιτίθεται στη δημοτική αρχή και κάνει λόγο για “γλέντι” που γίνεται στο δημαρχείο με τα χρήματα των δημοτών:

«Καταλαβαίνουμε την ανάγκη του «καθεστώτος Μπέου» να γυρίζει διαρκώς στο παρελθόν και να αναζητά «σκάνδαλα». Έχουν την αυταπάτη πως με τον τρόπο αυτό θα συμψηφίσουν τις δικές τους ανομίες και το “γλέντι” που καθημερινά γίνεται με τα χρήματα των δημοτών, προκειμένου να στηθεί ένας πολυτελής και πολυπλόκαμος προπαγανδιστικός μηχανισμός.

Από τα τέλη Μαΐου του 2014, που ο σε αργία, πλέον, δήμαρχος εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο, έχουν κάνει «φύλλο και φτερό» όλη την οικονομική  διαχείριση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Το δράμα τους  είναι πως το μόνο που έχουν βρει,  είναι μια υποδειγματική διαχείριση του δημοτικού χρήματος, που επέτρεψε στο Δήμο να σταθεί όρθιος σε ένα εφιαλτικό περιβάλλον και που επιτρέπει στο «σύστημα Μπέου» να δαπανά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για φιοριτούρες και για τα επικοινωνιακά τους σόου. Σύντομα, θα γίνουμε πολύ πιο συγκεκριμένοι.

Στην απόγνωσή τους, γιατί καταλαβαίνουν πλέον πως τους πήρε και ο κόσμος χαμπάρι, καταφεύγουν στο μόνο που ξέρουν: το απύθμενο ψέμα, την κυνική διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τη χυδαία συκοφαντία. Ας κάνουν, λοιπόν, όσες αγωγές θέλουν και όσες μηνύσεις θέλουν. Ματαιοπονούν και γελοιοποιούνται. Στο τέλος, αυτοί που θα δώσουν λόγο, είναι οι υπεύθυνοι του «συστήματος» και ο αρχηγός τους. Ο κατάλογος, άλλωστε, των ανομιών τους εμπλουτίζεται καθημερινά.»

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το