Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα: “Οι γειτονιές και οι Δημοτικές Ενότητες πρέπει να αναβιώσουν στην πράξη”

Με σκοπό την έντονη παρουσία του Δήμου Βόλου σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα επισκέφθηκε τις Μικροθήβες και το Αϊδίνι, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα αναφέρθηκε στα υπέρογκα ποσά που ζητάει η ΔΕΥΑΜΒ για την άρδευση, υπογραμμίζοντας ότι «δεν μπορεί ο Δήμος να μπαίνει εμπόδιο στην ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και να αναγκάζει τους δημότες να αφήσουν τις καλλιέργειες. Αντιθέτως, έχουμε ανάγκη την απασχόληση πρέπει ο Δήμος να δώσει κίνητρο για ακόμη περισσότερες δουλειές και να χρηματοδοτήσουμε τους παραγωγούς μέσα από προγράμματα».

Για την απαξίωση των Δημοτικών Ενοτήτων, η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα επεσήμανε πως «θέλουμε ένα περιβάλλον που μας αξίζει, οι γειτονιές μας όπως και οι Δημοτικές Ενότητες πρέπει να αναβιώσουν στην πράξη, να συμμετέχουν στην κοινωνικότητα κα να μην είναι εγκαταλελειμμένες όπως συμβαίνει σήμερα».
Σχετικά με τον πολιτισμό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια λοιδορήθηκε, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα τόνισε πως «πρέπει τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής μας, όπως το Θέατρο Μικροθηβών, να τον εκμεταλλευτούμε και μέσω του τουρισμού να υπάρξουν νέα εισοδήματα».
Στο μεταξύ, τη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Αϊδινίου ζήτησε η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, προκειμένου να δοθεί στο Αϊδίνι το μέγιστο που του οφείλεται.
Μάλιστα, από την επαφή της με τους κατοίκους, διαπίστωσε μικρά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητά τους, όπως την κατάργηση των λεωφορείων για τα μπάνια του λαού, τα τελευταία χρόνια.

Η δωρεάν μετάβαση των δημοτών στις ακτές ήταν ένα από τα αιτήματα της υποψήφιας Δημάρχου Βόλου προς τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας κ. Δημήτρη Κολυνδρίνη, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.
Την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι υποψήφιοι κ.κ. Α. Γεωργακόπουλος, Β. Γιαννουλής, Α. Γιοβάννη Μπέη, Κ. Γκινίδη, Αντωνία Γούναρη – Χατζηγάννα, Θ. Διαμαντένιας, Τ. Δουλόπουλος, Β. Κανάρης, Α. Καπέσιος, Μ. Καραγιάννη, Γ. Καραδήμα Μπόγκαμου, Τ. Κλάρα, Γ. Σκαρίμπας, Δ. Σπάνιας, Δ. Σπύρου, Ν. Σταφυλοπάτης, Α. Τακμάκης, Μ. Τσαμπάζης και Κ. Φραγκούλης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το