Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα: “Διακαναλικό debate σε όποια γλώσσα και όποιο κανάλι θέλει… αρκεί να ακούσουμε τη φωνή του”

“Είμαστε διατεθειμένοι να μάθουμε μέχρι και αραβικά για το Αλ Τζαζίρα ώστε να ακούσουμε επιτέλους αν έχει κάτι να πει” αναφέρει σε  ανακοίνωσή της η υποψήφια δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα αναφορικά με την πρόταση του Αχ.Μπέου να παραστεί αυτός και οι ανθυποψήφιοί του σε τοπικό διακαναλικό debate.
Ειδικότερα, από το γραφείο τύπου της υποψήφιας Δήμαρχου Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυς Καπούλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Πληροφορηθήκαμε ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος Βόλου, ζήτησε δημόσια να παραστεί σε τοπικό διακαναλικό debate ζητώντας να παραστούν μαζί του και οι ανθυποψήφιοι του.
Αυτή η πρόταση ακούστηκε από τα χείλη του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος δεν προσήλθε στη συζήτηση των υποψηφίων Δημάρχων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα από το τοπικό κανάλι Astra.

Ο άνθρωπος που απουσίαζε από τη συζήτηση και αντιλήφθηκε ότι εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στους πολίτες του Βόλου, που δέχεται μόνο να κάνει μακρόσυρτους μονολόγους, που αυτοθαυμάζεται στον καθρέφτη της εξουσίας, που κυκλοφορεί ακόμη και στα ΜΜΕ με χειροκροτητές και κλακαδόρους, που αντί να χαστουκίζει το… σύστημα σύμφωνα με τα λεγόμενα του δίνει σε αυτό απευθείας αναθέσεις, ζητεί από τους υπολοίπους ανθυποψηφίους του να παραστούν σε διακαναλικό debate.
Εμείς του απαντούμε ότι αν θέλει μπορούμε να συμμετέχουμε σε τηλεοπτικό debate στην αγγλική γλώσσα στο CNN και το BBC, στην γαλλική γλώσσα στο TVE, στην ιταλική γλώσσα στη RAI, στο τέλος τέλος είμαστε διατεθειμένοι να μάθουμε μέχρι και αραβικά για το Αλ Τζαζίρα ώστε να ακούσουμε επιτέλους αν έχει κάτι να πει. Την βρώμικη γλώσσα όμως που μιλά δημόσια ο ίδιος καθημερινά… δεν θα τη μιλήσουμε σίγουρα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το