Τοπικά

Nάνσυ Καπούλα: Πληρώνουν άδικα πρόστιμα στο Δήμο οι καταστηματάρχες της παραλίας του Βόλου

Την καλοκαιρινή περίοδο, αναμένουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλίας, προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση στην πόλη μας και να δουν γεμάτα τα τραπεζοκαθίσματα των μαγαζιών τους.
Αυτό επεσήμαναν στην υποψήφια Δήμαρχο Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» κ. Νάνσυ Καπούλα, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην παραλία, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.
Όπως υπογράμμισαν, ο τουρισμός στην περιοχή αυξάνεται μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, με αποτέλεσμα τον υπόλοιπο χρόνο να λειτουργούν με ελάχιστα έσοδα και υπέρογκα λειτουργικά έξοδα, ενώ εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα άδικα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν κατά καιρούς στο Δήμο Βόλου για υποτιθέμενες παραβάσεις.

Από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα τους διαβεβαίωσε πως θα δοθεί ώθηση στον τουρισμό, ώστε ο Βόλος να μην είναι επισκέψιμος μόνο το καλοκαίρι, αλλά τους περισσότερους μήνες του χρόνου.
Επίσης τόνισε ότι στα δημοτικά τέλη πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή με μειωτική τάση ώστε να βοηθηθούν οι επιχειρηματίες τη δύσκολη περίοδο της οικονομικής κρίσης και ο δήμος να σταθεί στο πλευρό τους, ενώ για τα πρόστιμα υπογράμμισε με έμφαση ότι είναι κατά αυτής της μεθόδου και στόχος είναι η συνεργασία με τους καταστηματάρχες και σε καμία περίπτωση η τιμωρία τους.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι: Χ. Αγκρή, Ε. Αντωνίου, Γ. Αποστολέρης, Π. Γάτος, Ν. Διαμαντόπουλος, Γ. Ζαρίφης, Α. Καραγιάννη, Φ. Κοκκινάρη, Δ. Κουτσός, Ρ. Παπαευαγγέλου, Γ. Ποθητός, Κ. Σαράφη, Δ. Σπάνιας, Μ. Σπυροπούλου, Ν. Στεφάνου, Λ. Τατάρη και Ε. Τσιαπούρη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το