Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα: Μέσω της συνεργασίας Δήμου – Λιμανιού θα προχωρήσει μπροστά η πόλη

Στα αναγκαία έργα για το λιμάνι και κατ’ επέκταση για την πόλη του Βόλου που πρέπει να υλοποιηθούν, όπως κατασκευή μαρίνας και ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης μικρής όχλησης, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Λιμενεργατών Βόλου Θωμάς Κρητικός στη συνάντηση που είχε με την υποψήφια Δήμαρχο Βόλου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
Ο ίδιος εξέφρασε την αγωνία του για τη χρήση του εμπορικού λιμανιού από ιδιώτη, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως «πρέπει να ξεφύγουμε από τις ιδεοληψίες μας και μέσω της συνεργασίας Δήμου – Λιμανιού να προχωρήσει μπροστά η πόλη».
Από την πλευρά της, η υποψήφια Δήμαρχος επεσήμανε πως «πολλές φορές θέματα ιδεοληψίας έχουν οδηγήσει στη μη υλοποίηση σημαντικών έργων. Θα πρέπει να θέσουμε τις βάσεις για σωστή συνεργασία Δήμου – Λιμανιού, γιατί όταν υπάρχει μία δραστηριότητα του λιμανιού που επηρεάζει την κίνηση σε όλη την πόλη, δεν μπορεί να υποστηρίζει ο Δήμος πως το λιμάνι δεν είναι στην αρμοδιότητά μας».
«Είμαστε υπέρ των επενδύσεων, αλλά με όρους που θα διασφαλίζουν τη λειτουργία και την ανάπτυξη του λιμανιού», ξεκαθάρισε για το θέμα αυτό η επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα.
Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα έκανε αναφορά στις ενέργειες που πρέπει να κάνει ο Δήμος Βόλου, όπως στις συμφωνίες με tour operator ώστε να μείνουν τα κρουαζιερόπλοια στην περιοχή μας και στην τοποθέτηση ηλεκτρονικής οθόνης έξω από το λιμάνι και ειδικής εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα με τις επιλογές που υπάρχουν στην περιοχή μας για τους τουρίστες.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Ν. Διαμαντόπουλος, Τ. Δουλόπουλος, Α. Καραγιάννη, Σ. Πιταράκη, Μ. Τσαμπάζης και Σ. Χαρανά.
Ακολούθησε επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Νάνσυς Καπούλα στο Τελωνείο Βόλου και συνάντηση με τον Διευθυντή Δημήτρη Δεμίρη, συνοδευόμενη από τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ν. Διαμαντόπουλο, Τ. Δουλόπουλο και Σ. Πιταράκη και την υποψήφια τοπική σύμβουλο Αγριάς Μ. Γιαννή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το