Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα: Η οδός Ερμού… με πλούσια βλάστηση

Τις διαμαρτυρίες τους για την «πλούσια βλάστηση» στα παρτέρια της κεντρικότερης και εμπορικότερης οδού του Βόλου, της οδού Ερμού όπου τα χόρτα αγγίζουν σε ύψος το μισό μέτρο και την έλλειψη καλαθιών απορριμμάτων που είναι εμφανέστατη, εξέφρασαν καταστηματάρχες στην υποψήφια Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» Νάνσυ Καπούλα, κατά την περιοδεία της στην εμπορική αγορά του Βόλου.


Ειδικότερα, η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου επισκέφθηκε τα καταστήματα της οδού Ερμού, συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και συνομίλησε με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους, τόσο για την καταναλωτική κίνηση, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Δεν ήταν λίγοι οι έμποροι που έκαναν λόγο περί αδιαφορίας της νυν δημοτικής αρχής, καθώς δεν φροντίζει για την αποξήλωση των χόρτων από τα παρτέρια με αποτέλεσμα να φτάνουν στο σημείο να το κάνουν οι ίδιοι, αλλά και την μη τοποθέτηση καλαθιών για τα απορρίμματα.
Επίσης πολλά ήταν τα παράπονα που εκφράστηκαν αναφορικά με τη συντήρηση του δικτύου των πεζοδρόμων στην καρδιά της πόλης του Βόλου, ενώ έντονη δυσαρέσκεια υπήρξε για την απουσία ελέγχου από κλιμάκια του Δήμου Βόλου στον τομέα του παραεμπορίου, που τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε παρουσιάζει ιδιαίτερη άνθηση”.
Σε δήλωσή της η υποψήφια Δήμαρχος Βόλου Νάνσυ Καπούλα, τόνισε «την ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής αγοράς από όλους τους καταναλωτές, καθώς αποτελεί σημαντικό κρίκο ανάπτυξης στην αλυσίδα της τοπικής οικονομίας».

Επεσήμανε δε, ότι η εμπορική αγορά του Βόλου δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από οποιαδήποτε άλλη αγορά σε οποιαδήποτε πόλη της χώρας, καθώς διαθέτει επάρκεια φθηνών και ποιοτικών προϊόντων. Παράλληλα εξέφρασε τον προβληματισμό και τα ερωτήματα της για το γεγονός ότι η νυν δημοτική αρχή Βόλου, έχει ελαχιστοποιήσει τους τοπικούς εμπόρους από τις προμήθειες της, σε αντίθεση με συναδέλφους τους από άλλες πόλεις.
«Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη δημοτική αρχή στην ιστορία του Βόλου, που να έχει αγνοήσει τόσο τον εμπορικό κόσμο», κατέληξε η κ. Καπούλα.
Την επικεφαλής του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη» συνόδευσαν οι εξής υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι: Ε. Αντωνίου, Δ. Βαϊτσης, Π. Γιαννακόπουλος, Θ. Διαμαντένιας, Ν. Διαμαντόπουλος, Π. Ζαρκάδας, Β. Καλοφόρη, Α. Καραγιάννη, Φ. Κοκκινάρη, Σ. Κουτίνα, Χ. Μαλιαχόβα, Σ. Μεντζιβίρη, Β. Μήτρου, Α. Μπραζιώτης, Ι. Παπαδημόπουλος, Γ. Ποθητός, Κ. Σαράφη, Γ. Σκαρίμπας, Δ. Σπάνιας, Ν. Στεφάνου, Λ. Τατάρη, Μ. Τσαμπάζης, Ε. Χαραλαμπίδου – Μαλακασιώτη, Σ. Χαρανά και Α. Χατζηχάννα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το