Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα: Η Έλενα Αντωνοπούλου έχει παραισθήσεις – Στον Αυγενάκη δήλωνε ότι μας στηρίζει όταν όλοι ξέραμε τι έπραττε

Η Έλενα Αντωνοπούλου που “κόπηκε” από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ δήλωσε χθες σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι  διαφώνησε  με το να δοθεί χρίσμα από τη ΝΔ στη Νάνσυ Καπούλα για τις δημοτικές εκλογές και πως θα ζητήσει ευθύνες για την ήττα. Μάλιστα, η ίδια που δημοσίως στήριζε το ψηφοδέλτιο του Α. Μπέου και έδινε αγώνα, είχε ανέβει στο βήμα της συνέλευσης της ΝΔ παρουσία του γραμματέα της ΝΔ κ. Αυγενάκη για να δηλώσει την στήριξη της στην κ. Καπούλα…  Η  επικεφαλής της παράταξης “Έξυπνη Πόλη” για την επίθεση που δέχεται δήλωσε ότι η Έλενα Αντωνοπούλου ζει σε παραισθήσεις και ψευδαισθήσεις.

Η ανακοίνωση της Νάνσυς Καπούλα:

«Εντύπωση μας προκάλεσε η κ. Έλενα Αντωνοπούλου η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα της σε τηλεοπτική της εμφάνιση, παρουσίασε τη διαφωνία της με την απόφαση του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τη στήριξη του προς το πρόσωπο μου και το συνδυασμό «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η απορία όλων μας είναι πως η κ. Αντωνοπούλου έχει τη ψευδαίσθηση ότι μπορεί να αμφισβητεί τις αποφάσεις του πρόεδρου της Ν.Δ., όταν μιλάει ως στέλεχος του κόμματος.
Η δική μας απορία επιτείνεται και στο γεγονός πως έχει την παραίσθηση ότι επικοινωνήσαμε μαζί της επιπλέον να της ζητήσουμε τη στήριξή της. Άλλωστε η ίδια είχε δημόσια εκφράσει, παρουσία  του Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την πλήρη συμφωνία της στο πρόσωπό μου και στο συνδυασμό μας, άρα δεν είχαμε κανένα ιδιαίτερο λόγο να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Άσχετα αν ολόκληρη η πόλη γνώριζε τι στήριζε η κ. Αντωνοπούλου.
Τελικά ποια από όλα αυτά που παρουσιάζει έγιναν, γιατί εμείς αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη ροή της σκέψης της και των πράξεων της.
Εμείς όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Βόλος, Έξυπνη Πόλη», που κατήλθαμε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, επιλέξαμε να ανοίξουμε το πιο δύσβατο και κακοτράχαλο μονοπάτι, εκπροσωπώντας την παράταξη μας με ήθος και αξιοπρέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, πρεσβεύοντας τις αρχές και τις αξίες του κόμματός μας.
Ανοίξαμε ένα κεφάλαιο στο οποίο συμμετείχαν άνθρωποι, σε ποσοστό άνω του 90%, που ενεργοποιήθηκαν για πρώτη φορά κι έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.
Σεβαστήκαμε όλα τα παλιότερα στελέχη και εκτιμούμε την εμπειρία με όποιον τρόπο (υπέρ ή κατά) έκριναν εκείνα να μας προσφέρουν. Εμείς θα την αξιοποιήσουμε. Γιατί τώρα ξεκινάμε.
Και επειδή στην πολιτική όπως και στη ζωή, όλα ακολουθούν τη φυσική εξέλιξη, η κ. Αντωνοπούλου που βρίσκεται στο τέλος του πολιτικού της μονοπατιού καλό θα ήταν να κάνει πράξη το τη φράση του θυμόσοφου λαού μας, «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το