Τοπικά

Νάνσυ Καπούλα: Αλυσιδωτές συνέπειες σε εργαζόμενους και τοπική οικονομία από την μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Τις ανησυχίες της για το ενδεχόμενο της μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, εκφράζει με γραπτή δήλωσή της η υποψήφια δήμαρχος Βόλου κ. Νάνσυ Καπούλα, επισημαίνοντας τις αλυσιδωτές συνέπειες που θα προκληθούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στην τοπική αγορά και οικονομία.
«Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε και να διεκδικήσουμε τα πληττόμενα συμφέροντα του Δήμου Βόλου και όλων των θιγόμενων πολιτών και εργαζομένων», τονίζει μεταξύ άλλων στη δήλωσή της η κ. Καπούλα.

Ολόκληρη η δήλωση:

Το ενδεχόμενο της μεταφοράς της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Βόλο, υπό τύπου πληροφοριών εγείρει τα κοινωνικά αντανακλαστικά και ενισχύει την ανησυχία πολιτών και εργαζομένων της τοπικής κοινωνίας του Βόλου.
Η δε φημολογία χωρίς επίσημη, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από τους καθ΄ ύλην αρμόδιους παράγοντες της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας, ενισχύει και επιτείνει την εύλογη αναταραχή και τους προβληματισμούς, αφού δεν είναι γνωστά τα πραγματικά δεδομένα.
Οι πληροφορίες ότι επίκειται πλέον η μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, δημιουργεί κραδασμούς τόσο στην τοπική οικονομία όσο και στους ίδιους τους εργαζόμενους στρατιωτικούς, οι οποίοι έχουν δομήσει τις ζωές και τις οικογένειές τους στην περιοχή μας.
Εμείς θέλουμε να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας και θέτουμε εκ των προτέρων τις αλυσιδωτές συνέπειες που θα προκληθούν τόσο στους εργαζόμενους όσο και στην τοπική αγορά και οικονομία.
Οι όποιες μεταβολές, αλλαγές σχεδιασμών, απ’ όπου κι αν προέρχονται οφείλουν να σέβονται την τοπική κοινωνία στην οποία επιχειρούνται να γίνουν, με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων όλων των πολιτών. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας κάνει τους σχεδιασμούς της και η τοπική κοινωνία, έχει υποχρέωση να περιφρουρήσει την ομαλή και ανεμπόδιστη πορεία της τοπικής οικονομίας και ανάπτυξής της.
Δηλώνουμε έτοιμοι να υπερασπιστούμε και να διεκδικήσουμε τα πληττόμενα συμφέροντα του Δήμου Βόλου και όλων των θιγόμενων πολιτών και εργαζομένων, εφόσον το Υπουργείο εμείνει στην απόφαση της μεταφοράς του Στρατοπέδου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το