Αθλητισμός

Να υπερασπιστεί την έδρα της θέλει η Νίκη με Ηρακλή Λ.

Μπορεί η Νίκη να βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στα ματς που απομένουν θα παρουσιαστεί αδιάφορη. Θα επιδιώξει να τερματίσει όσο γίνεται ψηλότερα, αλλά και να κρατήσει το αήττητο της έδρας της.

Την ερχόμενη Κυριακή η Νίκη θα δώσει τον 11ο αγώνα ως γηπεδούχος στο φετινό πρωτάθλημα. Στα ματς που έπαιξε στο Πανθεσσαλικό ή στη Νεάπολη πανηγύρισε έξι νίκες και παραχώρησε τρεις ισοπαλίες και ενώ πάντα εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το ματς με την ΑΕΛ που διεκόπη λόγω επεισοδίων. Ενδεχομένως αυτή να βγει την Παρασκευή, χωρίς όμως να επηρεάζει τον αγώνα της Νίκης με τον Ηρακλή Λάρισας, αφού αν υπάρξει ποινή θα ισχύσει από το μεθεπόμενο παιχνίδι έδρας.
Το θεσσαλικό ντέρμπι της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα γίνει κανονικά με παρουσία φιλάθλων και με τη Νίκη να θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της και αν είναι δυνατόν να συνδυάσει την κατάκτηση των τριών βαθμών με καλό ποδόσφαιρο, ώστε να ικανοποιήσει τους φίλους της που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις κερκίδες.
Μάλιστα το παιχνίδι της Νίκης με τον Ηρακλή Λάρισας είναι το μοναδικό της 22ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Σούπερ Λιγκ 2 που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Και αυτό διότι το Πανσερραϊκός-Βέροια ορίστηκε να γίνει την Παρασκευή, ενώ τρία ματς θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ηρακλής-ΑΕΛ, Θεσπρωτός-Αναγέννηση Καρδίτσας, Αλμωπός-Απόλλων Πόντου. Το πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας Παναθηναϊκός Β’-Μακεδονικός. Θυμίζουμε ότι o Διαγόρας παίρνει στα «χαρτιά» το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ ρεπό θα κάνει ο ΠΑΟΚ Β’.
Θεωρητικά η Νίκη είναι το φαβορί της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Λάρισας, όπως μαρτυρά και η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου έχουν 35 βαθμούς και κατέχουν την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι Λαρισαίοι βρίσκονται στην 13η θέση με 17 βαθμούς και φυσικά κινδυνεύουν με υποβιβασμό.
Ωστόσο, από πλευράς Νίκης χρειάζεται να επιδειχθεί η δέουσα προσοχή, καθώς ο Ηρακλής έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα εκτός έδρας. Ως φιλοξενούμενος έχει κερδίσει φέτος σε δύο ματς και έχει αποσπάσει και δύο ισοπαλίες, ενώ ηττήθηκε σε πέντε αγώνες. Για ομάδα που έχει στόχο τη σωτηρία ο απολογισμός αυτός δεν είναι κακός. Όμως παραμένει χαμηλά διότι σε 10 αγώνες στην έδρα του μετρά επτά ήττες.
Ο προσεχής αντίπαλος της Νίκης διαθέτει ορισμένους έμπειρους παίκτες. Κάποιοι εξ αυτών είναι πολύ γνωστοί στους φίλους της βολιώτικης ομάδας μια και έχουν φορέσει τη φανέλα της. Ο λόγος για τους Λούκας Γκαρσία, Λούκας Μπόσιο, Κώστας Χατζής και Λόρι Κέρι. Και οι τέσσερις εντάχθηκαν στον Ηρακλή Λάρισας την περίοδο του Ιανουαρίου. Πάντως, η καλή Νίκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους τότε θα έχουν τον πρώτο λόγο για το «τρίποντο».

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Σοκ σε περιοχή του Δήμου Ρ.Φεραίου: Στο Νοσοκομείο άνδρας μετά από επίθεση – Συνελήφθη ο δράστης

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας άνδρας μετά από επίθεση που δέχθηκε από συγχωριανό…

28 Μαΐου 2024

Ακίνητα: «Φωτιά» πήραν οι τιμές των διαμερισμάτων – Νέα άνοδος 10,4% το α’ τρίμηνο

«Φωτιά» πήραν και φέτος οι τιμές των διαμερισμάτων, συνεχίζοντας το ράλι των τελευταίων ετών. Σύμφωνα…

28 Μαΐου 2024

Πάρνηθα: Σενάριο για ναρκωτικά πίσω από την επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα,…

28 Μαΐου 2024

Μαγιόρκα: Αλλόφρων ντόπιος οδηγός καταδιώκει και εμβολίζει αυτοκίνητο με Βρετανούς τουρίστες

Τις τρομακτικές στιγμές κατά τις οποίες ένας οδηγός σε κατάσταση αλλοφροσύνης καταδιώκει με το SUV…

28 Μαΐου 2024

Στο Νοσοκομείο Βόλου γυναίκα με αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε 42χρονη πριν από καμιά ώρα περίπου από την Αλόννησο. Ειδικότερα με…

28 Μαΐου 2024

«Δεχόταν bullying, μου είπαν καλά έκανε και αυτοκτόνησε» λέει η αδερφή της 17χρονης

Για κακοποιητική συμπεριφορά στο σχολείο κάνουν λόγο οι συγγενείς και γνωστοί της 17χρονης που βρέθηκε…

28 Μαΐου 2024