Αθλητισμός

Να ξεκινήσει με το δεξί επιδιώκει ο Βόλος στην πρεμιέρα της Α2 πόλο

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών και ο Βόλος υποδέχεται στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 13.30 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος.
Θυμίζουμε ότι οι 16 ομάδες της κατηγορίας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ των οκτώ που θα παίξουν κανονικά σε έδρες. Οι τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου θα προκριθούν στα πλέι οφ, ενώ οι τέσσερις τελευταίες θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ.
Ο Βόλος διαθέτει ρόστερ που σε μεγάλο ποσοστό απαρτίζεται από ντόπιους υδατοσφαιριστές και όπως είναι λογικό θέλει να εκπροσωπήσει επάξια τον ναυταθλητισμό της πόλης. Αγωνιστικός του στόχος είναι να παραμείνει στην κατηγορία και αν είναι δυνατόν αυτό να γίνει πρόωρα, δηλαδή με την πρόκρισή του στα πλέι οφ.

Θα είναι σημαντικό να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα, αλλά αυτό δεν θα είναι απλή υπόθεση όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, αφού ο ΟΦΘ προέρχεται από την Α1 κατηγορία και διαθέτει πολλούς έμπειρους πολίστες.

Αυτό τόνισε στη «Θ» και ο προπονητής των Βολιωτών Δημήτρης Μπλάνας: «Ασφαλώς πρόκειται για έναν αγώνα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Ο ΟΦΘ προέρχεται από την Α1 και έχει κρατήσει τους περισσότερους παίκτες. Έχει χάσει τρεις βασικούς του, αλλά τους αντικατέστησε με εξίσου έμπειρους αθλητές. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και όπως δείχνουν οι κινήσεις της έχει στόχο να επανέλθει στη μεγάλη κατηγορία.

Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Κατά τη διάρκεια των φιλικών που δώσαμε τα αβίαστα λάθη ήταν ένα θέμα για μας και δουλεύουμε πάνω σε αυτό, ώστε να τα μειώσουμε στο ελάχιστο που μπορούμε».

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται 25 πολίστες από τους οποίους θα επιλεγεί η 15άδα του αγώνα. Αυτοί είναι οι: Σωτήρης Ιωακείμ, Νίνος Νάσιος, Χρήστος Κουτσουνίδης (τερματοφύλακες), Γιάννης Μαρινάγης, Μηνάς Νικηφορίδης, Άρης Νιζάμης, Θάνος Καραλής (αμυντικοί), Γιώργος Στεργίου, Στέργιος Παπαβασιλείου (φουνταριστοί), Χρυσόστομος Δανιήλ, Δημήτρης Γλούμης, Χρήστος Μαρινάγης, Χρήστος Κουφιδάκης, Δημήτρης Γκανάτσιος, Λευτέρης Ανδρής, Ιάσων Μάρκου, Μιχάλης Νικολέρης, Θάνος Γραμμένος, Κώστας Πετρόπουλος, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Δημήτρης Κοκκινάκης, Δημήτρης Μπομπός, Γιάννης Γκανάτσιος, Αποστόλης Γαργαλέτσος, Βασίλης Βλιώρας (περιφερειακοί).

Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού ορίστηκαν ο διεθνής Σπύρος Αχλαδιώτης και ο Γιάννης Αντζουλάκος. Κριτές τερμάτων θα είναι οι Νίκος Καραγκούνης και Θάνος Πάππος, ενώ μέλη της γραμματείας οι Αργυρώ Βασιλειάδου, Σοφία Τάσιου και Έλενα Βαρούτσικου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Άλκης Καρούλης.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο είναι το εξής:

Κολ. Νέας Ιωνίας Βόλου, 13.30, Βόλος-ΟΦΘ

Κολ. Νέας Σμύρνης, 14.30, Μίλων-Νηρέας Γέρακα

Κολ. Ποσειδώνιο, 15.00, Άρης-Α.Ε. Χαϊδαρίου

Κολ. Ηλιούπολης, 16.00, Ηλιούπολη-Ν.Ο. Λάρισας

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Έδωσαν εντολή στον ΕΦΕΤ να ελέγξει τα φαγητά που θα δοκίμαζε ο Μητσοτάκης στα Ιωάννινα – Τι απαντά η ΕΛΑΣ

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας πως δόθηκε εντολή στον ΕΦΕΤ για να…

28 Μαΐου 2024

Σοκ σε περιοχή του Δήμου Ρ.Φεραίου: Στο Νοσοκομείο άνδρας μετά από επίθεση – Συνελήφθη ο δράστης

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας άνδρας μετά από επίθεση που δέχθηκε από συγχωριανό…

28 Μαΐου 2024

Ακίνητα: «Φωτιά» πήραν οι τιμές των διαμερισμάτων – Νέα άνοδος 10,4% το α’ τρίμηνο

«Φωτιά» πήραν και φέτος οι τιμές των διαμερισμάτων, συνεχίζοντας το ράλι των τελευταίων ετών. Σύμφωνα…

28 Μαΐου 2024

Πάρνηθα: Σενάριο για ναρκωτικά πίσω από την επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα,…

28 Μαΐου 2024

Μαγιόρκα: Αλλόφρων ντόπιος οδηγός καταδιώκει και εμβολίζει αυτοκίνητο με Βρετανούς τουρίστες

Τις τρομακτικές στιγμές κατά τις οποίες ένας οδηγός σε κατάσταση αλλοφροσύνης καταδιώκει με το SUV…

28 Μαΐου 2024

Στο Νοσοκομείο Βόλου γυναίκα με αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε 42χρονη πριν από καμιά ώρα περίπου από την Αλόννησο. Ειδικότερα με…

28 Μαΐου 2024