Αθλητισμός

Να περάσει στο Φάιναλ Φορ θέλει η Κ20 της Νίκης που αγωνίζεται στη Βέροια

Να περάσει στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λιγκ 2 στοχεύει η Νίκη, που σήμερα στις 17.00 αντιμετωπίζει τη Βέροια εκτός έδρας έχοντας κερδίσει με 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Τον πιο σημαντικό της αγώνα μέχρι τώρα δίνει η Νίκη. Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Κ20 της Σούπερ Λιγκ 2 «μονομαχεί» με τη Βέροια και ασφαλώς στοχεύει στην πρόκριση για το Φάιναλ Φορ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο της Βέροιας με ώρα έναρξης τις 17.00. Υπενθυμίζεται ότι το βολιώτικο συγκρότημα είχε επιβληθεί με 2-0 στο πρώτο ματς στο «Π. Μαγουλάς» χάρη σε τέρματα του Πρίφτι στο 73’ και του Αναστασιάδη στο 94’. Πάντως δεν ισχύει ο κανονισμός των εκτός έδρας γκολ. Έτσι σε περίπτωση που το 90λεπτο λήξει με διαφορά δύο τερμάτων για τους γηπεδούχους, τότε θα υπάρξει ημίωρη παράταση και εφόσον δεν αναδειχθεί νικητής θα επιστρατευτούν τα πέναλτι.

Στο πρώτο παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» ήταν εμφανώς ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια. Διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και εκτός από τα δύο γκολ, είχαν δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες, πράγμα που σημαίνει ότι το τελικό 2-0 τους αδικεί.

Μάλιστα ο Γιάννης Ακτσιαλής έχει δώσει εντολή στους ποδοσφαιριστές του να μην πάνε να υπερασπιστούν το υπέρ τους σκορ στη ρεβάνς. Τουναντίον θα προσπαθήσουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν και θα κυνηγήσουν πάλι τη νίκη, όπως και στο πρώτο ματς.

Αυτό υπογράμμισε ο Βολιώτης προπονητής μιλώντας στο Nikifc.gr. «Την εβδομάδα που μας πέρασε, κάναμε, ουσιαστικά, το πρώτο βήμα πρόκρισής μας στο Φάιναλ Φορ του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, την ομάδα της Βέροιας.

Στον επαναληπτικό θα πάμε να διεκδικήσουμε ξανά τη νίκη. Δε θα πάμε, απλά, να υπερασπιστούμε τη διαφορά των δύο τερμάτων που καταφέραμε να κατακτήσουμε, στο πρώτο παιχνίδι της σειράς. Επιθυμούμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, δε θέλουμε να αλλοιώσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν τόσο καιρό, ως σύνολο.

Μας αρέσει το όμορφο και κυριαρχικό ποδόσφαιρο και κάτι τέτοιο θέλουμε να κάνουμε και στη Βέροια. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια, όλον αυτόν τον καιρό και πιστεύω ότι μας αξίζει να βρισκόμαστε στο Φάιναλ Φορ της επόμενης εβδομάδας» ήταν τα λόγια του Γιάννη Ακτσιαλή.

Στον αγωνιστικό τομέα απόντες θα είναι οι «λαβωμένοι» Κωνσταντίνος Αλεξιάδης, και Γιώργος Αναστασιάδης. Μάλιστα ο δεύτερος τραυματίστηκε στη φάση που πέτυχε το 2-0 στον πρώτο αγώνα. Στον αντίποδα εξέτισαν την ποινή τους οι Κωνσταντίνος Γλυκός, Βαγγέλης Χολέβας και επιστρέφουν.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι: Γιάννης Αλντερβίσι, Αλέξανδρος Χλιάπας. Σωκράτης Τόγιας, Αλέξανδρος Καπίτσας, Μάριος Ντόντα, Δημήτρης Καραγιάννης, Αντώνης Παπαναστασίου, Βαγγέλης Χολέβας, Κωνσταντίνος Γλυκός, Λεάντρο Τσατσελάρι, Αλέξανδρος Πρίφτι, Απόστολος Γιαννούχος, Σεραφείμ Τανός, Αλέξανδρος Γερολυμάτος, Δημήτρης Γιαρλελής, Παναγιώτης Μπαλλάς, Νίκος Σφέτσας, Θανάσης Στοΐνοβιτς, Απόστολος Τζιάνης, Ραφαήλ Χουσεΐνογλου και Γιώργος Κώστας.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Θωμάς Διακουμάκος της ΕΠΣ Πιερίας με βοηθούς τους Γιώργο Κουτσικανίδη και Αναστασία Φωτιάδου από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δρόσος Γεροβασίλης, που ανήκει στην ΕΠΣ Πέλλας.

Share
Ετικέτες: Κ20 Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Από τη βλάβη στους πνεύμονες μέχρι τη θερμική καταπόνηση: Αυτές είναι οι τρομακτικές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην υγεία

Θερμική καταπόνηση, βλάβες στους πνεύμονες λόγω της εισπνοής καπνού από πυρκαγιές, εξάπλωση των κουνουπιών που…

4 Δεκεμβρίου 2023

Στον Βόλο ο Πρέσβης του Βιετνάμ στην Ελλάδα

Την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος,…

4 Δεκεμβρίου 2023

Συντάξεις – Επιδόματα: Οι έκτακτες ενισχύσεις καταβάλλονται νωρίτερα: Πότε πληρώνουν ΕΦΚΑ και ΟΠΕΚΑ

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι έκτακτες ενισχύσεις για τα Χριστούγεννα που είχε ανακοινώσει η κυβέρνηση, στους…

4 Δεκεμβρίου 2023

Με επιτυχία η ημερίδα για τον ρόλο και τη σημασία των παραπροϊόντων ελιάς για τη ζωική παραγωγή

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του έργου OliveFeed «O ρόλος και η σημασία των παραπροϊόντων ελιάς για…

4 Δεκεμβρίου 2023

Απεργία από τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας για το φορολογικό νομοσχέδιο

Ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ, ο Γεν. Γραμματέας Πρεμέτης Παύλος καθώς και όλο το ΔΣ του…

4 Δεκεμβρίου 2023

Αυτές είναι οι νέες τιμές των διοδίων από 1η Ιανουαρίου

Πιο «τσουχτερό» γίνεται από την 1η Ιανουαρίου το κόστος μετακίνησης στους αυτοκινητόδρομους της χώρας. Οι…

4 Δεκεμβρίου 2023