Ελλάδα

Να πάρει πίσω τον γιο του ζητεί ο παλαιοχριστιανός: «Μας παραχώρησαν σπίτι στον Πειραιά»

Έκκληση να του επιτρέψουν να πάρει πίσω τον 15χρονο γιο του απεύθυνε ο 45χρονος Μανώλης Καλαϊτζαδάκης, που έγινε γνωστός, όταν αποκαλύφθηκε ότι ζούσε μαζί με την πολυμελή οικογένεια του σε ένα λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, επεσήμανε πως του παραχώρησαν ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά ώστε να πάει και τα παιδιά του στο σχολείο.

«Κινδύνεψε να αποβάλλει η κόρη μου»

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η κόρη του που διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης κινδύνεψε να αποβάλλει, εξαιτίας όσων διαδραματίστηκαν τις περασμένες εβδομάδες.

Όπως είπε, η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, η υγεία της επιβαρύνθηκε με συνέπεια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το Παίδων, και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά του όπως πρέπει.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το