Κόσμος

Να μηνύσει το… θύμα της θέλει τώρα η εικονολήπτρια που κλωτσούσε πρόσφυγες

operater-prosfygas

Δύο μηνύσεις, μία προς τον ίδιο τον πρόσφυγα που κλώτσησε και μια προς το Facebook, ετοιμάζεται να υποβάλει η  εικονολήπτρια από την Ουγγαρία που κατεγράφη να κλωτσάει, μεταξύ άλλων, έναν Σύρο πρόσφυγα πρόσφυγα που κρατούσε στα χέρια του το παιδί του.

Η Πέτρα Λάζλο, η οποία μετά τις διαστάσεις που πήρε η απαράδεκτη συμπεριφορά της, απομακρύνθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό N1TV όπου εργαζόταν, σχεδιάζει να μηνύσει το ίδιο το θύμα της, Osama Abdul Mohsen, καθώς, όπως υποστηρίζει άλλαξε την κατάθεσή του στην αστυνομία αλλά και το Facebook επειδή, σύμφωνα πάντα με την ίδια, αρνήθηκε να διαγράψει τα group που είχαν δημιουργηθεί με απειλές κατά της ίδιας.

Την πρόθεσή της ανακοίνωσε η ίδια μιλώντας σε ρωσική εφημερίδα. «Ο άνδρας μου θέλει να αποδείξει την αθωότητά μου. Γι’ αυτόν είναι θέμα τιμής».

Η γυναίκα σχεδιάζει να προβεί στις μηνύσεις αμέσως μόλις τελειώσει η εκκρεμούσα δίκη της.

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στις 8 Σεπτεμβρίου στα σύνορα. Τότε η Λάζλο είχε καταγραφεί από ρεπόρτερ του Reuters να κλωτσάει έναν Σύρο πρόσφυγα που κρατούσε το παιδί του καθώς και ακόμη δύο. Τότε είχε υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας πως ένιωσε πως απειλούνταν.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το