Αθλητισμός

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τον Διαγόρα Ρόδου

Μετά από τρία άσχημα αποτελέσματα ο Ολυμπιακός καλείται σήμερα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα στη Νεάπολη τον Διαγόρα Ρόδου και φιλοδοξούν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς για να βελτιώσουν τη θέση τους στη Φούτμπολ Λιγκ. Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής και αρχίζει στις 13.00.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε το… τρένο της ανόδου, αλλά παραμένει μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και οφείλει να ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πέσει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν για ψηλότερα, γι’ αυτό και εμφανίζονται αποφασισμένοι για ένα νικηφόρο σερί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Φυσικά η αρχή πρέπει να γίνει στο σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα, που αρχίζει νωρίτερα από τα υπόλοιπα κατά δύο ώρες, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομάδα της Ρόδου για την επιστροφή της στο «σμαραγδένιο νησί».
Στον Ολυμπιακό προσπάθησαν να αφήσουν πίσω τους την κακή εικόνα που είχαν στα τρία τελευταία παιχνίδια με Ιάλυσο, Νίκη και Ιωνικό, με τον τεχνικό Ηλία Σολάκη να ρίχνει το βάρος στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, τους οποίους προσπάθησε να πείσει ότι στα ματς που απομένουν πρέπει να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Εξάλλου, κανείς δεν αμφισβητεί την ποιότητά τους. Όμως από μόνοι τους σε ορισμένα παιχνίδια αδίκησαν τους εαυτούς τους.
Σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν μία ομάδα που ξέρει να παίρνει αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό της. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο τους από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Ηλίας Σολάκης έχει έτοιμα τα πλάνα για το παιχνίδι με τους Ροδίτες. Φυσικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Νίκου Μπουτζίκου και του ανέτοιμου Γκενάντι Ξενοδόχοφ, ενώ επιστρέφει στο αρχικό σχήμα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για την αποβολή του στο ντέρμπι με τη Νίκη με δύο κίτρινες.
Ρισκάροντας μία πρόβλεψη για την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιδόπουλος, με τον Γραικό να καλύπτει το δεξιό άκρο της άμυνας και τον Βασιλούδη το αριστερό, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα συνθέσουν ο Φαζός με έναν εκ των Βοσνακίδη ή Παπαϊωάννου.
Οι Τσιάρας και Μητρόπουλος θα τοποθετηθούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Σκοπελίτη να αγωνίζεται μπροστά τους, ενώ από τα άκρα θα επιχειρούν οι Κέρι και Κουτσιανικούλης, που θα συνεπικουρούν τον σέντερ φορ Τσίτα. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Ράντι. Σε αυτή την περίπτωση θα αγωνιστεί πίσω από τον Τσίτα και ο Σκοπελίτης θα οπισθοχωρήσει παίζοντας δίπλα στον Τσιάρα.

Ο Διαγόρας Ρόδου
Από δύο σερί εντός έδρας νίκες (με Ιωνικό και Αιγάλεω) προέρχεται ο Διαγόρας Ρόδου που ήλθε στον Βόλο για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του. Προπονητής της ομάδας είναι ο Πέτρος Ρουτζιέρης ενώ το ρόστερ είναι το κάτωθι:
Τερματοφύλακες: Τσέλιος, Γιαγκόζης, Ράντσα.
Αμυντικοί: Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος, Σταύρου, Προβατίδης, Κορλός, Αγιώτης, Χουζούρης, Μανωλάκης.
Μέσοι: Κασνέτσης, Γεωργίου, Καρπαθάκης, Γλυνός, Πινιώτης, Αμπατανέο, Σερτζίνιο, Κοντός, Αθανασίου, Αυγενικού.
Επιθετικοί: Μεντί, Μπουρλάκης, Ζέλεφ, Ν. Ρουτζιέρης, Μπαρμπαρούσης, Πατσαρούχας, Γούλας.

Διαιτητής ο Κολυτάς
O Σπύρος Κολυτάς που ανήκει στην ΕΠΣ Κέρκυρας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι ο Δημήτριος-Θεοχάρης Σκορδίλης, επίσης της ΕΠΣ Κέρκυρας και ο Αναστάσιος Φράγιος της ΕΠΣ Μακεδονίας. Στην ΕΠΣ Μακεδονίας ανήκει ο και ο τέταρτος διαιτητής Θανάσης Μπουτσίκος, ενώ ο παρατηρητής διαιτησίας Πέτρος Δροσινός προέρχεται από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Τα εισιτήρια του αγώνα
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλους. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Σε ότι αφορά τα εισιτήρια του αγώνα η είσοδος των φιλάθλων μας θα γίνεται από την Θύρα 1 (οδός Ύδρας) και το εκδοτήριο των εισιτηρίων θα λειτουργεί από τις 11.00.
Τιμή εισιτηρίου (γενική είσοδος): 10 ευρώ. Οι άνεργοι θα εισέρχονται στον αγώνα μετά την παραλαβή του εισιτηρίου τους από το εκδοτήριο και με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους.
Όσοι είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold και Silver παρακαλούνται όπως προσέρχονται στο εκδοτήριο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής. Απαραίτητο για την παραλαβή του εισιτηρίου ανταλλαγής είναι η επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας. Παιδιά μέχρι 12 ετών εισέρχονται δωρεάν με απαραίτητη την συνοδεία κηδεμόνα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι Αμαζόνες μπορεί να υπήρξαν πραγματικά, υποστηρίζει αρχαιολόγος

Στους αρχαιοελληνικούς μύθους, οι Αμαζόνες ήταν τρομερές πολεμίστριες που ζούσαν στα όρια του γνωστού κόσμου.…

25 Μαρτίου 2024

Βραζιλία: Πάνω από 2 εκατ. μολυσμένοι από δάγκειο πυρετό – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε μεγάλες πόλεις

Το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανέφερε 2.045.277 κρούσματα δάγκειου πυρετού μέχρι στιγμής το 2024. Από…

25 Μαρτίου 2024

«Ταχυδρομείο των πιγκουίνων»: Αναζητά εργαζόμενους για να… μετρούν πιγκουίνους

Νέους εργαζόμενους ψάχνει το «ταχυδρομείο των πιγκουίνων» με τις αιτήσεις των υποψηφίων να πέφτουν «βροχή».…

25 Μαρτίου 2024

Μόσχα: Συνελήφθησαν δύο άτομα και ο πατέρας τους για την τρομοκρατική επίθεση

Ένας από τους συλληφθέντες για την υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Crocus City…

25 Μαρτίου 2024

Χειροπέδες σε σωφρονιστικό υπάλληλο και ακόμη 1 για διακίνηση σε φυλακές

Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος και ένας ιδιώτης συνελήφθησαν το πρωί από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων…

25 Μαρτίου 2024

Η Αλβανία κερδίζει Σέρβους τουρίστες από την Ελλάδα

H Ελλάδα είναι ο αγαπημένος προορισμός των Σέρβων. Η απόσταση της Χαλκιδικής από τα σερβικά…

25 Μαρτίου 2024