Τοπικά

Να αυξήσει το ποσοστό της στη Μαγνησία επιδιώκει η Ελληνική Λύση – “Εφικτός ο στόχος” λένε οι υποψήφιοι

Την αύξηση του ποσοστού που έλαβε η Ελληνική Λύση στη Μαγνησία στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, επιδιώκουν οι οκτώ υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό, που εκτιμούν ότι η Ελληνική Λύση θα ξεπεράσει την Χρυσή Αυγή και ίσως το ΚΚΕ.  Στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Βόλου,  ο υποψήφιος Παύλος Μαρκάκης δήλωσε ότι το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στη Μαγνησία είναι συμπαγές και πλήρες.

Στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν οι:  Γιώργος Αρμέντζιος (απόστρατος Ελληνικής Αστυνομίας), Γιάννης Γιαννιτσάκης (Τεχνικός ΟΣΕ), Αθανασία Μαρκατά (διοικητικός υπάλληλος στον ΕΟΠΠΥ Μαγνησίας), Παύλος Μαρκάκης (πολιτικός μηχανικός), Ανθούλα Μπένου (εκπαιδευτικός), Μάγδα Παραπαρέκη (αισθητικός), Νίκος Πλακόπουλος (δικηγόρος) και Απόστολος Τσακανίκας (αγρότης).

“Στην τελική ευθεία για τις εκλογές και οι οκτώ υποψήφιοι σαν μία συμπαγής ομάδα έχουμε στόχο να αυξήσουμε το ποσοστό που πήραμε στις ευρωεκλογές (5%) στη Μαγνησία”, τόνισε σήμερα ο κ. Μαρκάκης και πρόσθεσε ότι “ο στόχος είναι εφικτός, καθώς οι πολίτες του πατριωτικού χώρου από όλα τα κόμματα δείχνουν εμπιστοσύνη στις θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για τα εθνικά θέματα.  Η Ελληνική Λύση είναι κόμμα με πρόγραμμα, καταγεγραμμένο, και άμεσα υλοποιήσιμο.  Δεν είναι κόμμα με ευκαιριακά συνθήματα και ανέφικτες κραυγές”  είπε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μαρκάκης σημείωσε, μάλιστα, ότι το ποσοστό στις ευρωεκλογές θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο και τόνισε ότι στόχος και των οκτώ υποψηφίων είναι μία από τις έδρες της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή να ανήκει στη Μαγνησία.

“Ξέρουμε ότι το ποσοστό των ευρωεκλογών ανεβαίνει και θα είναι υψηλό. Πιστεύω ότι η Ελληνική Λύση θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο ποσοστό από τη Χρυσή Αυγή, ενώ έχει τη δυνατότητα να περάσει το ΚΚΕ και αν όχι σε αυτές τις εκλογές, τότε στις επόμενες μπορεί να είναι και τρίτο κόμμα”.

Αναφερόμενος  στο θέμα της μετεγκατάστασης της 32ης Ταξιαρχίας από το στρατόπεδο Γεωργούλα, ο κ. Μαρκάκης σημείωσε: “Έχει υπογραφεί  η μετακίνηση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε  ότι θα μείνει εδώ.  Η δικαιολογία που ακούω από κάποιους ότι θα παλέψουν, αρκεί να μην είναι τελεσμένες οι αποφάσεις, για εμάς δεν ισχύουν. Εμείς θα παλέψουμε να μείνει εδώ το στρατόπεδο”.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο θα περιοδεύσει στη Μαγνησία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης  Κυριάκος Βελόπουλος, ξεκινώντας στις 11:00 από τον Αλμυρό, στις 12:00 στο Βελεστίνο, στις 13:00 στον Βόλο και στις 14:00 στην Αγριά.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το