Παραπολιτικά

Να αφήσουν έξω τον δήμο Βόλου από τις ποδοσφαιρικές «δουλειές»

Δεν επρόκειτο ποτέ να ασχοληθούμε με το βίο και την πολιτεία του συμπαθούς κατά τα λοιπά κ. Τ,Μπατζιάκα στο θαυμαστό κόσμο του ποδοσφαίρου, αν δεν είχε οριστεί πλέον και ως αναπληρωτής δήμαρχος.
Ο κ.Μπατζιάκας ξεκίνησε την καριέρα του στο χώρο του ποδοσφαίρου ως «άνθρωπος
του Γκαγκάτση και κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΣΘ. Ο κ. Α. Μπέος ήταν τότε απέναντί του, αφού υποστήριζε φανατικά για την ΕΠΟ τον σημερινό πρόεδρο κ. Σαρρή, τον οποίο προωθούσε ο κ. Μαρινάκης, ενώ για την ΕΠΣΘ υποστήριζε τον κ. Κ.Θεοδώρου, τον οποίο άλλωστε αντάμειψε για την αφοσίωσή του με μια αντιδημαρχία που έδωσε στο γιο του. Όλη η ποδοσφαιρική και μη πιάτσα γνώριζε για τις «εκρηκτικές» σχέσεις των Μπέου-Μπατζιάκα. Οι εκφράσεις που χρησιμοποιούσε ο ένας για τον άλλον ήταν …αυστηρώς ακατάλληλες.
Σαν να μη συμβαίνει όμως τίποτε, λίγο μετά “έδωσαν τα χέρια”, όπως χαρακτηριστικά έλεγε ο κ. Μπατζιάκας, κι έβαλαν από κοινού πλώρη για το Δήμο Βόλου.
Φυσικά ο κ. Μπατζιάκας άλλαξε και ποδοσφαιρικό στρατόπεδο και τάχθηκε με τον κ. Σαρρή. Μέχρι που άλλαξε στρατόπεδο ο κ. Μπέος, ο οποίος λέγεται ότι είναι πλέον πολέμιος του Σαρρή. Ο κ. Μπατζιάκας λοιπόν, δεν δίστασε, σύμφωνα με αθηναϊκή εφημερίδα, επιρροής του κ. Μαρινάκη, να βάλει μπροστά την ΕΠΣΘ για να καθαρίσει την υπόθεση κόντρα στην ΕΠΟ. Ποιος είναι ο “μεγάλος” τον οποίο φέρεται να επικαλέστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΠΣΘ; Πολλοί λένε ότι πρόκειται για τον Μελισσανίδη, πολέμιο του Μαρινάκη, με τον οποίο ο κ. Μπέος συνέτρωγε πρόσφατα στην Αγριά. Πόσο σχέση έχουν όλα αυτά με το δρόμο που έχουν πάρει οι δυο δικογραφίες για τα στημένα κλπ; Κανείς δεν ξέρει. Το μόνο που εμείς ξέρουμε είναι ότι καλά θα κάνουν να αφήσουν το Δήμο έξω απ’ όλα αυτά.
ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το