Τοπικά

N. Oικονόμου: “Καταρρακώθηκε για ακόμη μία φορά το Δημοτικό Συμβούλιο – Δεν αντέχουν να μας ακούνε γιατί τους αποκαλύπτουμε”

” Ο πάτος σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο δεν έχει τέλος. Δεν έχουν τελειωμό τα «στημένα» σόου σε βάρος της αντιπολίτευσης. Όμως, η δημοτική αρχή κάθε φορά εκτίθεται ολοένα και περισσότερο”  δηλώνει σε ανάρτησή της η επικεφαλής της “Επιλογής -Ευθύνης” Νατάσσα Οικονόμου μετά τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κ. Οικονόμου αναφέρει πως “στη χθεσινή συνεδρίαση, μετά το παραλήρημα Καντόλα, που αδικαιολόγητα και χωρίς επιχειρήματα μας επιτέθηκε, την ώρα που προσπαθούσα να τοποθετηθώ και ενώ είχα ακούσει χωρίς καμία παρεμβολή μου το ασυνάρτητο υβρεολόγιό του, ο δημοτικός σύμβουλος και δικηγόρος -επισημαίνω το δικηγόρος- Δημήτρης Λιβογιάννης, κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου και εναντίον του κ. Λαμπρινίδη. Τον συγκράτησαν και τον απομάκρυναν δημοτικοί σύμβουλοι άλλης παράταξης της αντιπολίτευσης και άνθρωποι της δικής του παράταξης…”

Επισημαίνει ακόμη πως το video της συνεδρίασης είναι αδιάψευστος μάρτυρας για όσα θλιβερά συνέβησαν χτες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
“Το θέμα δεν τον αφορούσε προσωπικά, ούτε ειπώθηκε κάτι για τον ίδιο, αλλά ούτε και υπήρξε καμία ύβρις από μέρους μας σε βάρος του ή κάποιου άλλου συναδέλφου του. Για ποιο λόγο, λοιπόν, είχε αυτή την επιθετική συμπεριφορά ο κ. Λιβογιάννης; Από υπερβάλλοντα ζήλο προς ποιον; Το πρόβλημά τους είναι ότι, οδηγώντας, με τη συμπεριφορά τους, τον τοπικό δημόσιο βίο στην απόλυτη παρακμή και την κοινωνία μεθοδικά στον εκφασισμό, δεν αντέχουν να μας ακούνε, γιατί τους αποκαλύπτουμε. Αυτό είναι στην ουσία το πρόβλημά τους”.

Επίσης η κ. Οικονόμου σημειώνει πως “σήμερα, ο κ. Λιβογιάννης, στα ραδιόφωνα όπου εμφανίστηκε, δεν είχε τη λεβεντιά να ζητήσει έστω μια συγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του, αλλά, για να δικαιολογηθεί, κατέφυγε σε ψέματα σε βάρος μου και σε βάρος του κ. Λαμπρινίδη, ισχυριζόμενος ότι δήθεν εγώ αμφισβήτησα τη δικαστική απόφαση υπέρ του κ. Καντόλα και ότι ο κ. Λαμπρινίδης τον έβρισε. Όμως, ούτε το video, ούτε οι μαρτυρίες των άλλων δημοτικών συμβούλων που ήταν γύρω μας, ούτε καν της δικής του παράταξης, δεν επιβεβαιώνουν τα ψέματα του κ. Λιβογιάννη εναντίον μας.
Για ακόμη μία φορά, χτες, καταρρακώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, με αποκλειστική ευθύνη του προέδρου του, Γ. Μουλά, όπως επανειλημμένως έχουμε ως παράταξη επισημάνει στις συνεδριάσεις – παρωδίες”.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η επικεφαλής της “Επιλογής Ευθύνης”: “Αλλά εμείς δεν φοβόμαστε από αυτές τις συμπεριφορές. Η συμπεριφορά τους δείχνει ότι αυτοί «φοβούνται και χουγιάζουν», όπως λέει ο λαός. Γιατί είναι μια δημοτική αρχή που βρίσκεται σε κοινωνική αποδρομή. Ωστόσο, εδώ δοκιμάζονται τα δημοκρατικά αντανακλαστικά όλων μας. Και οφείλουν όλοι, οι φορείς, οι παρατάξεις, οι αιρετοί, τα κόμματα, οι βουλευτές, οι πολίτες, να πάρουν θέση και να ξεκαθαρίσουν αν ανέχονται κι αν αξίζει στην πόλη μας αυτή η τραμπούκικη νοοτροπία και συμπεριφορά που, σε κάθε ευκαιρία, επιδεικνύουν τα μέλη της δημοτικής αρχής.”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το