Αθλητισμός

Ν. Αθανασιάδης: Είμαστε σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης

Μετά το «πράσινο φως» που άναψαν οι λοιμωξιολόγοι, οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ επέστρεψαν στις ομαδικές προπονήσεις. Η Νίκη δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και προετοιμάζεται ενόψει πρωταθλήματος. Το θετικό είναι πως στο διάστημα της καραντίνας οι παίκτες δούλεψαν σωστά, με τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Αθανασιάδη να τους απονέμει τα εύσημα για τον επαγγελματισμό τους.

 Στη Νίκη έχει ολοκληρωθεί η πρώτη εβδομάδα από την επανέναρξη των ομαδικών προπονήσεων. Δεν χωρά αμφιβολία πως θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου οι «κυανόλευκοι» να αποκτήσουν αυτοματισμό στο παιχνίδι τους, αλλά και να εντάξουν σε αυτό διάφορα άλλα στοιχεία που αφορούν την τακτική.

Όμως είναι πολύ θετικό που στην παρούσα φάση έχουν ένα σχετικά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Αυτό συμβαίνει διότι τις ημέρες της καραντίνας όλοι έδειξαν τον απαραίτητο επαγγελματισμό. Δεν άφησαν τους εαυτούς τους, αλλά δούλεψαν σκληρά, έστω και ατομικά, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που τους έδωσε το προπονητικό επιτελείο.

Μιλώντας στην σελίδα της Νίκης, ο γυμναστής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Νίκη, ο Νίκος Αθανασιάδης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός αυτό. Αναλυτικά, είπε τα εξής:

«Αρχικά, οφείλω να αναφέρω πως ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους, προπονητές και παίκτες. Τα παιδιά, παρ’ όλα αυτά, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση κι αυτό έγκειται στη σκληρή δουλειά τους, κατά την περίοδο της καραντίνας. Έδειξαν επαγγελματισμό, τήρησαν ευλαβικά το πρόγραμμά μας, φέρθηκαν σωστά, αλλά, δεδομένα, η ατομική προπόνηση, διαδικτυακά, δεν έχει καμία σχέση με τις ομαδικές προπονήσεις που πραγματοποιούνται τώρα.

Είμαστε, λοιπόν, σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης κι αυτό που θέλουμε, στις 5-6 εβδομάδες προετοιμασίας που θα γίνουν, είναι να αποκτήσουμε και τον αγωνιστικό μας ρυθμό, να δουλέψουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα, μέσω της μετάδοσης των απαραίτητων τακτικών σημείων από τον προπονητή μας, στους ποδοσφαιριστές.

Δεν έχουμε κανέναν τραυματία αυτήν τη στιγμή, όλα τα παιδιά δουλεύουν με πολλή διάθεση και όρεξη. Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα. Από ‘κει και πέρα, θα έχουμε παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη, η ομάδα θα βρει κι άλλο ρυθμό μέσα από τους αγώνες και θα πρέπει να κάνουμε τη σωστή διαχείριση».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ράσταβατς: Δείξαμε μέχρι το τέλος πόσο θέλαμε το παιχνίδι

Ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, τόνισε για τη νίκη της ομάδας του επί του…

16 Ιανουαρίου 2024

Φιλιππινέζα παρέλαβε 4.000 ευρώ από ηλικιωμένη θύμα απατεώνων

Πρόσωπα που θεωρούνται υπεράνω υποψίας επιστρατεύουν οι σπείρες των απατεώνων που τρομοκρατούν ανυποψίαστους ηλικιωμένους με…

16 Ιανουαρίου 2024

Αγία Σοφία: Δεν μετατρέπεται σε μουσείο λέει η τουρκική Προεδρία – Τι λέει για το εισιτήριο

«Δεν τίθεται θέμα μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε μουσείο», αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Κέντρου…

16 Ιανουαρίου 2024

Ακόμα

Ακόμα τα «απόνερα» από τη βραδιά των φαναριών είναι αισθητά στον Βόλο, όπως φαίνεται και…

16 Ιανουαρίου 2024

ΛΑΣ Θεσσαλίας:Η εταιρεία Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης δεν αφορά τους βιοπαλαιστές γεωργοκτηνοτρόφους, αλλά εταιρείες

Μιλώντας στην συνεδρίαση του Περιοφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (15/1/2024), ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, Τάσος Τσιαπλές,…

16 Ιανουαρίου 2024

Κωνσταντινούπολη: Μυστήριο με αυτοκτονία 54χρονης Ελληνίδας – Έπεσε από οροφή εμπορικού κέντρου

Βουτιά στο κενό από οροφή εμπορικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη…

16 Ιανουαρίου 2024