Μυρωδιές ανάμεικτες με ζυμάρι και τον πλάστη να πηγαίνει πάνω-κάτω ανοίγοντας φύλλα. Η παρασκευάστρια της χορτόπιτας στο 1ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πηλίου δίνει τον καλύτερό της εαυτό, για να βγει κάτι καλό, που θα εντυπωσιάσει τους λάτρεις της παραδοσιακής κουζίνας.
ΔΗΜΟ.Σ.
Οι εικόνες της ημέρας
Μυρωδιές και γεύσεις στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Πηλίου
Προηγούμενο ΆρθροΤην αναστολή της καύσης RDF στον Βόλο ζητά ο Αλ. Μεϊκόπουλος