Ελλάδα

Μύκονος: Σε αναρρόφηση οφείλεται ο θάνατος του 22χρονου με το τζετ σκι

Σε τραγωδία κατέληξε η βόλτα με τζετ σκι για έναν 22χρονο άνδρα και την σύντροφό του το Σάββατο (17/8) το μεσημέρι στη Μύκονο. Ηταν 16:45 περίπου, όταν το ζευγάρι των Ιταλών αποφάσισε να κάνει βόλτα με το τζετ σκι, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα ακολουθήσει.
Σε έναν απλό ελιγμό με το ταχύπλοο, το ζευγάρι έπεσε στη θάλασσα και λίγο αργότερα ο νεαρός Ιταλός ανασύρθηκε νεκρός με τη φίλη του σε κατάσταση σοκ να μη μπορεί να εξηγήσει αυτό που συνέβη. «Σε έναν απλό ελιγμό πέσαμε μαζί στη θάλασσα. Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω τι έγινε», είπε η νεαρή στις Αρχές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει προανάκριση για το περιστατικό.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Μυκόνου όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι γιατροί υποστηρίζουν πως υπέστη αναρρόφηση στην προσπάθειά του να κολυμπήσει.
Οι Αρχές πήραν κατάθεση και από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τα τζετ σκι, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η επιχείρηση είχε λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας που ορίζονται από τον νόμο. Τόσο ο 22χρονος όσο και η φίλη του φορούσαν κανονικά τα σωσίβιά τους.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το