Ελλάδα

Μύκονος: Αμερικανός έπεσε σε πηγάδι κοντά σε beach bar και ζητά «βαριά» αποζημίωση – Καταγγέλλει πως έμεινε εγκλωβισμένος για ώρες

«Από θαύμα» δηλώνει ότι σώθηκε ένας Αμερικανός επιχειρηματίας που έπεσε σε πηγάδι κοντά σε γνωστό beach bar της Μυκόνου. Τώρα, ζητά αποζημίωση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Όπως ισχυρίζεται, το αφύλακτο πηγάδι στο οποίο έπεσε ήταν σε χώρο στάθμευσης του μπαρ. Ο άνδρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα με αποτέλεσμα να μείνει κλινήρης για περισσότερο από τρεις μήνες.

Το συμβάν σημειώθηκε τον Ιούλιο.

Στη μήνυση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας δηλώνει πως υπάλληλοι του μπαρ τον κατεύθυναν ώστε να σταθμεύσει το όχημά του σε συγκεκριμένο σημείο δίπλα από το κατάστημα, σύμφωνα με τον Alpha.

Ο εφιάλτης, όπως καταγγέλλει, ξεκίνησε λίγες ώρες μετά -όταν πήγε να παραλάβει το αυτοκίνητό του.

«Έπεσα σε πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων»

«Μετά το πέρας της παραμονής μου και ενώ περπατούσα σύμφωνα με τις οδηγίες και εντός του χώρου στάθμευσης έπεσα σε αφύλακτο πηγάδι βάθους οκτώ μέτρων» υπογραμμίζει ο επιχειρηματίας.

«Από τύχη σώθηκε η ζωή μου από τύχη και μόνο γιατί στο βάθος του πηγαδιού υπήρχε πεταμένο ένα στρώμα, ένα ελαστικό αυτοκινήτου και νερό» προσθέτει, εξηγώντας ότι έμεινε εκεί εγκλωβισμένος για όλο το βράδυ.

«Αφού μου παρασχέθηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ πρώτες βοήθειες εντός του πηγαδιού εν τέλει κατέστη δυνατός ο απεγκλωβισμός μου και η ανάσυρσή μου ώρες αργότερα» λέει στο τέλος, επισημαίνοντας πως οι γιατροί είχαν αποφασίσει την αερομετακομιδή του στην Αθήνα.

Τι απαντά η επιχείρηση

Η νομική σύμβουλος του μπαρ αναφέρει πως το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με το πάρκινγκ και «είναι αυτόνομη επιχείρηση».

Όπως προσθέτει, δεν συνδέονται επαγγελματικά και κάποιος που πάει στο beach bar δεν είναι υποχρεωμένος να παρκάρει εκεί.

Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας πλήρωσε αντίτιμο για να παρκάρει στο σημείο που αναφέρει, αλλά όπως φαίνεται ο χώρος στάθμευσης ανήκει σε άλλη επιχείρηση, όπως λέει και το μπαρ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το