Ελλάδα

Μπουτάρης σε Γεννηματά: Κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη

Συνάντηση με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε ξενοδοχείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thefestival.gr η κ. Γεννηματά και ο κ. Μπουτάρης συζήτησαν για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας και ποια θα είναι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διαβεβαίωσε την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, ότι δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση ψηφοδελτίων και ότι θα ακολουθηθεί η πάγια τακτική της Πρωτοβουλίας, όπως και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, να συζητά δηλαδή με όλους και να μπουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης προφανώς και κάποιοι από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ, φυσικά κατόπιν αξιολόγησης.

Ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι όπως και στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, κάθε στήριξη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η Πρωτοβουλία είναι αυτοδιοικητική παράταξη και δεν έχει χρίσματα. Ακόμα συζήτησαν για τον “Κλεισθένη” και τα προβλήματα που δημιουργεί η απλή αναλογική, με την Φώφη Γεννηματά να συντάσσεται με την άποψη ότι πρέπει να καταργηθεί.

Πηγή: The TOC

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το