Τοπικά

Μπουκώρος για ΣΥΡΙΖΑ: Τους διαψεύδει η πραγματικότητα και τα στοιχεία για τη στελέχωση του Νοσοκομείου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον βουλευτή της ΝΔ Χ. Μπουκώρο για παραπλάνηση των πολιτών σχετικά με την στελέχωση του Νοσοκομείου και έκανε λόγο για πολιτικάντικες φαντασιώσεις. Ο βουλευτής απαντά πως τον ΣΥΡΙΖΑ τον διαψεύδει η αλήθεια:  “Πιστεύω βαθύτατα ότι η πολιτική αντιπαράθεση με βάση τα επιχειρήματα και τα στοιχεία και όχι τους χαρακτηρισμούς και τους αφορισμούς είναι ένα υγιές φαινόμενο της δημοκρατίας μας.
Με αφορμή την ανακοίνωση της Ν.Ε. Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη στελέχωση του Νοσοκομείου Βόλου, στην οποία με άδικα επιχειρήματα με κατηγορούν για προσπάθεια δημιουργίας ψευδούς εικόνας, παραθέτω τα στοιχεία από το μηχανογραφικό σύστημα του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, τα οποία μου δόθηκαν κατόπιν αιτήματός μου.
· Υπηρετούντες μόνιμοι γιατροί (όχι άγονες ή προς πλήρωση θέσεις) 70 στις 31-12-19 και 99 στις 13-5-21.
· Επικουρικοί γιατροί 10 στις 31-12-19 και 20 στις 13-5-21
· Ειδικευόμενοι γιατροί, που πράγματι είναι ένας συνεχώς μεταβαλλόμενος αριθμός, 29 στις 31-12-19 και 71 στις 13-5-21.
Αυτή είναι η πραγματικότητα και τα στοιχεία είναι επίσημα. Θεωρώ, άλλωστε, ότι ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ως πρώην διοικητής του Νοσοκομείου μπορεί να ζητήσει και να λάβει τα συγκεκριμένα στοιχεία,
Επιπλέον, στο σύνολο του προσωπικού του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, κυρίως με την πρόσθεση επικουρικού προσωπικού, από σύνολο 746 εργαζομένων το 2019 σήμερα υπηρετούν 897 εργαζόμενοι.
Φυσικά και δεν πρόκειται για αριθμούς, ούτε και για …δημιουργική στατιστική, όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού του Νοσοκομείου Βόλου, που δίνει ακούραστα 15 μήνες τώρα τη μάχη, ο καθένας ξεχωριστά, για την αναχαίτιση της πανδημίας, έχοντας από την πρώτη στιγμή δίπλα τους το υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση για τις αναγκαίες προσλήψεις, την παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και αναγκαίων υλικών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να τους βλέπει σαν αριθμούς άνευ σημασίας. Προσωπικά τους βλέπω και τους αντιμετωπίζω ως σύγχρονους ήρωες”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το