Τοπικά

«Μπούκαρε» στο σπίτι του να τον κλέψει, τον χτύπησε με μαγκούρα στο κεφάλι και τον έστειλε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Τραυματισμένος αλλά χωρίς να απειλείται η υγεία του, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 81χρονος Αγιώτης σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα ληστείας. Τον 81χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», τον χτύπησε ο δράστης με μαγκούρα στην προσπάθεια του να τον ληστέψει, αλλά, ευτυχώς για όλους ο ηλικιωμένος δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ και ο άγνωστος ληστής πανικοβλήθηκε από τις φωνές και το τραύμα που προκάλεσε στον γέροντα και έτσι τράπηκε σε φυγή.

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις11.30 λίγο πριν τα μεσάνυχτα προχθές με τον δράστη φορώντας ολοπρόσωπη κουκούλα -για να μην αναγνωριστούν τα χαρακτηριστικά του- να εισβάλει στη μονοκατοικία όπου ζει ο ηλικιωμένος άνδρας. Σπάζοντας την πόρτα της μονοκατοικίας ο δράστης μπήκε στο σπίτι, ενώ ο 81xpovos ακούγοντας τον θόρυβο πήρε τη μαγκούρα του και σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει. Ο δράστης -σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- προκάλεσε ελαφρές όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, σωματικές βλάβες στον ηλι­κιωμένο χτυπώντας τον με τη μαγκούρα στο πρόσωπο, στα χέρια και στον αυχένα. Τελικά από την αντίδραση του 81χρο­νου και τις φωνές κατά μια εκδοχή και από τα τραύματα στο κεφάλι του 81χρονου, ο δράστης εκτιμάται πως πανικοβλήθηκε και έφυγε από το σπίτι χωρίς να αφαιρέσει κάτι. Ο 81χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστη­μιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύ­νου, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς αναζητά τον δράση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το