Τοπικά

«Μπουρλότο» στην ΕΠΣΘ βάζει ο Τ. Μπατζιάκας

DIAITHTES EPSTH

Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος του αντιδημάρχου και προέδρου της ΕΠΣΘ Τάσου Μπατζιάκα διατυπώνουν οι κ.κ. Πάσχος Χαράλαμπος, Α’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΘ και Αγγελόπουλος Σπύρος, Β’ αντιπρόεδρος ΕΠΣΘ. Καταγγέλουν στην ουσία “ωμή παρέμβαση” στα διοικητικά της Ένωσης και σημειώνουν ότι ο πρόεδρος κ. Μπατζιάκας θα παραιτηθεί και θα προτείνει ως αντικαταστάστη του τον κ. Θεοδώρου. Στις εκλογές της Ένωσης ο κ. Θοεδώρου, είχε υποστηριχθεί από τον κ. Μπέο, “απέναντι” στον κ. Μπατζιάκα.
Σε ανακοινωσή τους τα μέλη της διοίκησης της ΕΣΠΘ αναφέρουν τα εξής:
Πέρα από κάθε έννοια ηθικής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Αναστάσιος Μπατζιάκας, σε έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. που οργανώνει την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, με απουσία μάλιστα του γενικού γραμματέα κ. Ακτσιαλή στο εξωτερικό, σκοπεύει να ανατρέψει τα διοικητικά δεδομένα στην Ένωση. Με το πρόσχημα της ανάληψης των καθηκόντων του στο Δήμο Βόλου θα παραιτηθεί της προεδρίας παραμένοντας όμως απλό μέλος του ΔΣ και θα προτείνει ως αντικαταστάτη του αυτόν που δεν επέλεξαν τα σωματεία, τον κ. Θεοδώρου.
Το έντιμο θα ήταν να παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ λαμβάνοντας τη θέση του ο αναπληρωματικός, και την επιλογή προέδρου να την αποφασίσει η ομάδα που κέρδισε τις εκλογές.
Αν τα γεγονότα εξελιχθούν όπως φαίνεται να τα σχεδιάζει ο απερχόμενος πρόεδρος μάλλον δεν τον ενδιαφέρει η ομαλότητα και η νομιμότητα αλλά η επιλογή ενός ανθρώπου που θα σύρει την Ένωση σε μια αναίτια διαμάχη με την ΕΠΟ, διαμάχη που εξυπηρετεί τις επιδιώξεις εξωθεσμικών παραγόντων κι όχι τα συμφέροντα των αιμοδοτών, παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου για τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας ότι αν ευοδωθούν τα ανομολόγητα αυτά σχέδια, θα μπουν σ” ενα κυκεώνα περιπετειών με ανεξέλεγκτες συνέπειες.
Εμείς θα συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες υπογραφές για έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΣΘ και θα ζητήσουμε να λογοδοτήσουν οι εμπνευστές των σχεδίων, ενώπιόν τους!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το