Αθλητισμός

Μπορούσε την ισοπαλία η Δήμητρα, έχασε 1-0 από τον Αμβρυσσέα

Μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα η Δήμητρα στο παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα στο Δίστομο. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Αρσένου, δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, χάνοντας με 1-0.
Σ’ ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες, η Δήμητρα είδε τον Δήμου στο 79’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Πουλιάνα και αυτό το γκολ στέρησε από την ομάδα της Ευξεινούπολης το θετικό αποτέλεσμα.
Η Δήμητρα επεδίωξε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Πουλιάνα και τα κατάφερε άριστα στο α’ μέρος, αφού η εστία της δεν απειλήθηκε καθόλου. Μάλιστα, είχε και ορισμένες καλές στιγμές για να φτάσει στο γκολ.
Και ενώ φαινόταν ότι στην χειρότερη περίπτωση η ομάδα της Ευξεινούπολης θα έφευγε από το γήπεδο με τον βαθμό της ισοπαλίας, δέχθηκε γκολ από μία στατική φάση. Ήταν στο 79ο λεπτό όταν ο Κυπραίος εκτέλεσε κόρνερ και ο Δήμου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Πάππος, Μπότσης (60’ Οδ. Πούλιος), Ιωάννου, Βιένας, Μαλισσόβας, Βλάχος (70’ Αντωνόπουλος), Μπαλντάς, Κυπραίος, Γεωργουσόπουλος (91’ Γ. Πούλος), Δήμου, Αλμπάνης.
ΔΗΜΗΤΡΑ: Πουλιάνας, Καρράς, Λάμπος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (85’ Παπουτσής), Βουρδάκης (85’ Μπουμπούκης), Καμπέρης (65’ Μαυροζούμης), Πεπκολάι (65’ Σιόβας), Αναστασίου, Διαμαντόπουλος (70’ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το