Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον στο προσωπικό του νοσοκομείου: «Σας χρωστώ τη ζωή μου»

Πέρασε από… 40 κύματα και κατάφερε να μην… παρασυρθεί ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Αφού βγήκε από την ΜΕΘ του νοσοκομείου St Thomas στην οποία νοσηλευόταν και πλέον βρίσκεται σε θάλαμο, ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό για τη φροντίδα που του παρέχουν ενώ αναρρώνει από τον κορονοϊό.

«Δεν έχω λόγια να τους ευχαριστήσω. Τους χρωστάω τη ζωή μου», ανέφερε ο Τζόνσον σε σύντομη ανακοίνωση που εκδόθηκε αργά χθες. Ο 55χρονος πολιτικός εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή με υψηλό πυρετό και πέρασε τρεις ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Την Πέμπτη μεταφέρθηκε και πάλι σε θάλαμο νοσηλείας. Παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Σύμφωνα με τo βρετανικό Press Association, ο Τζόνσον έχει μαζί του ένα τάμπλετ για να βλέπει ταινίες όπως ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» ενώ του αρέσει να λύνει σουντόκου. Κατά τη νοσηλεία του έχει λάβει χιλιάδες κάρτες με ευχές για γρήγορη ανάρρωση και καθημερινές επιστολές από τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το