Αθλητισμός

Μπόλονι: «Στη δυσκολία οι πρωταγωνιστές σφίγγουν τα δόντια»

Ο Λάζλο Μπόλονι έκανε λόγο για πρωταγωνιστές που σφίγγουν τα δόντια στα δύσκολα, στις δηλώσεις του έπειτα από τη νίκη επί του Βόλου.
«Είχαμε ένα πρώτο ημίχρονο όχι δυνατό. Έπαιξε ρόλο ότι δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα. Είχαμε μία ομάδα που προσπαθούσε να κλείσει τις γραμμές.
Ίσως αυτή η άνεση που υπήρχε στο μυαλό μας ήταν αυτή που μας εμπόδισε. Αυτό για το οποίο μιλήσαμε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ήταν το θέμα της νοοτροπίας», είπε αρχικά στην κάμερα της Nova.
Αναφερόμενος στην αποβολή του Χουάνκαρ, ο Μπόλονι επεσήμανε: «Πολλές φορές μέσα στη δυσκολία οι πρωταγωνιστές είναι εκείνοι που σφίγγουν τα δόντια. Αλλάξαμε τη νοοτροπία μας, οπότε τους περιμέναμε στο κέντρο του γηπέδου κι από εκεί κάναμε τις αντεπιθέσεις μας».
Σχετικά με την πέμπτη σερί νίκη, τόνισε: «Θα κοιτάξουμε να ανασυγκροτηθούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Υπάρχει μία κόπωση που είναι κοινή για όλες τις ομάδες».
Τέλος ρωτήθηκε για τη σφραγίδα που έχει βάλει στην ομάδα κι έδωσε την εξής απάντηση: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες και την ομάδα μου. Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας και η προσπάθεια που έκαναν ήταν εξαιρετική.
Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους μας. Μην ξεχνάμε ότι είχαν κι έναν αγώνα παραπάνω από εμάς και πολλές απουσίες. Ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είναι μία ομάδα που έχει χαρακτήρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το