Τοπικά

Μπέος: Θλιβερά απομεινάρια της πολιτικής φαυλότητας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

μπεος καλό

Με σκληρή γλώσσα εναντίον των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος στην ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος και ο βουλευτής Αλ. Μεϊκόπουλος. Ο κ. Μπέος χαρακτηρίζει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας γραφικές και περίεργες προσωπικότητες, γιαλαντζί αριστερούς και δήθεν δημοκράτες, θλιβερά απομεινάρια της πολιτικής φαυλότητας και του κομματικού καιροσκοπισμού, που έχουν απωλέσει οριστικά κάθε αίσθηση του μέτρου και βρίσκονται στη σφαίρα της γραφικότητας και της γελοιότητας.

Ειδικότερα, από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Διαβάζοντας και τη σημερινή ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είμαστε πια πολύ κοντά στο να πεισθούμε ότι όντως τα περί πανικού στις αγορές και κινδύνων κατάρρευσης της οικονομίας από πιθανή εκλογική επικράτηση του συγκεκριμένου κόμματος μάλλον έχουν κάποια βάση. Οι άνθρωποι έχουν απωλέσει οριστικά κάθε αίσθηση του μέτρου και βρίσκονται στη σφαίρα της γραφικότητας και της γελοιότητας.
Αλήθεια εκεί στην Κουμουνδούρου δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί με ποιας ποιότητας στελέχη προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία να τους εμπιστευθεί; Δεν συνειδητοποιούν ότι με αυτούς τους γραφικούς που εκπροσωπούν το ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία η παράταξη οδηγείται μακράν της κοινωνίας; Οτι η Μαγνησία θα είναι η αχίλλειος πτέρνα γι αυτούς στον εκλογικό χάρτη της χώρας;
Σε κάθε περίπτωση αν θέλουν να πορεύονται με αυτές τις περίεργες προσωπικότητες, γιαλαντζί αριστερούς και δήθεν δημοκράτες, δικαίωμά τους. Ομως ας μην μπλέκουν στις τυχοδιωκτικές και ενίοτε κωμικοτραγικές επιδιώξεις τους τη Δημοτική Αρχή του Βόλου.
Εμείς έχουμε ένα έργο να επιτελέσουμε, δεν μας αφορούν τα θλιβερά απομεινάρια της πολιτικής φαυλότητας και του κομματικού καιροσκοπισμού και ασφαλώς δεν μας αγγίζουν οι ύβρεις, η συκοφαντία και η λάσπη των Πατσιαντάδων και των συν αυτώ, μεγάλων συνυπεύθυνων για τη σημερινη κατάντια που έφεραν την πόλη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το