Τοπικά

Μπέος: “Μπούρδας” ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μεταφορών, “καρκίνωμα με διορισμένα κομματόσκυλα” η αρχαιολογία

“Μπούρδα” χαρακτήρισε ο Αχ. Μπέος τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών Θάνο Βούρδα είναι “Μπούρδας”, την αρχαιολογία “καρκίνωμα με διορισμένα κομματόσκυλα”, τη διοίκηση του ΟΣΕ στο Βόλο εργαλείο του σάπιου πολιτικού συστήματος και τη «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» το ίδιο, επειδή δημοσιοποίησε την παρέμβαση του Υπουργείου Μεταφορών και της αρχαιολογίας για τα έργα του κυκλικού κόμβου στο Δημαρχείο, στο πλαίσιο του οποίου η δημοτική αρχή έθαψε τις διατηρητέες σιδηροδρομικές γραμμές.

Ο Αχ. Μπέος σεν αναγνώρισε το «μνημείο» των γραμμών και είπε πως εάν τολμήσει η αρχαιολογία να σταματήσει το έργο θα κατεβάσει τον κόσμο στον κόμβο. Όπως είπε, πληροφορήθηκε την Τρίτη πως η ΘΕΣΣΑΛΙΑ δημοσίευσε έγγραφο του ΟΣΕ και γι’ αυτό τον λόγο αποτελεί – κατά τον ίδιο – τη “ντροπή της δημοσιογραφίας”, ενώ ο σταθμάρχη «εργαλείο του σάπιου πολιτικού συστήματος» που έδωσε το έγγραφο.
Κατά τα λεγόμενα Μπέου, “εν συνεχεία κάποιος «Μπούρδας, όνομα και πράγμα» από το Υπουργείο Μεταφορών που χρηματοδοτεί τους κόμβους, έδωσε στην ντροπή της πόλης, στη Θεσσαλία, το δικό του έγγραφο. «Σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην πόλη ενόψει εορτών και πίσω από αυτή την ιστορία βρίσκονται αυτοί οι βρωμιάρηδες που χειραγωγούν την πόλη. Κομματικά στελέχη, πολιτικά κατάλοιπα είναι. Ο κόμβος θα γίνει σημείο αναφοράς. Ήθελαν να χρησιμοποιήσουν σκουπίδια δημοσιογραφικά όπως την Τασσοπούλου. Δεν ξέρουμε στον δήμο τα έγγραφα και τα ξέρει η Θεσσαλία. Την άλλη Παρασκευή, αν μας αφήσουν, έχουμε εγκαίνια. Ενεργοποίησαν την αρχαιολογία που δεν ξέρουμε τι κάνει αυτό το καρκίνωμα στην Ελλάδα. Διορισμένα κομματόσκυλα που θέλουν να καθυστερήσουν έργα. Εγώ δεν ξέρω τι μνημείο είναι αυτό (οι γραμμές του τρένου). Μην τολμήσει κανένας να πειράξει αυτό το έργο γιατί θα έχουν να κάνουν με τον κόσμο. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε όλοι στον κόμβο. Χάσανε το μεροκάματο και κλείσανε τα ταμεία γι’ αυτούς. Βρωμιάρηδες… Λεηλατήσατε την πόλη και δεν δημιουργήσατε καμία υποδομή. Προοδευτικοί και κουλτουριάρηδες του κ…ου. Θα έχουμε πόλεμο από Δευτέρα»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το