Τοπικά

Μπέος: “Χασισοπότης” ο Γ. Παπανδρέου, “αδερφή” ο Ν. Πατέρας – Τι είπε για Κούγια, δικαστές και βουλευτές

Η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Νίκος Πατέρας , ο Κυριάκος Θωμαϊδης, είναι οι «υπεύθυνοι» που οδηγήθηκε στη φυλακή ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα με τις σημερινές του δηλώσεις. Μίλησε για συμμορία επίορκων δικαστών και εισαγγελέων που τον έστειλαν στη φυλακή και μεγάλο δικηγορικό γραφείο πήρε εντολή του να «κυνηγήσει» την Ουέφα που χάρηκε για την αρχική καταδίκη του. Θα διεκδικήσει με αγωγή εκατομμύρια ευρώ από την «αμαρτωλή ΕΠΟ» και την super league που βιάστηκε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό Βόλου. Μάλιστα δήλωσε πως είχε συνάντηση με την εισαγγελέα κ. Ραϊκου η οποία του είπε πως η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση όπως τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ….

Αποκάλεσε ψευδομάρτυρα τον Αλέξη Κούγια, μίλησε για ντροπή και αλητεία της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, που την χαρακτήρισε κυρία εντός εισαγωγικών και αποκάλεσε «αδερφή» τον Νίκο Πατερά που θεωρεί ότι του την «έστησε». Αποκάλεσε κοπρίτισσα τη Ροδούλα Ζήση, που «κάθε χρόνο αναβάλει την κηδεία της και επί χρόνια κορόιδευε τα πρόβατα» και «κοπρίτη τον Κώστα Καρτάλη που δεν είπανε «στον χασισοπότη» τον Γιώργο Παπανδρέου να στηρίξουν τον Ολυμπιακό και τον Μπέο». Το ίδιο είπε πως ισχύει για τα «μαριονέτες του σήμερα Μεϊκόπουλο , Παπανάτσιου και Μπαλλή και Χρυσοβελώνη».

Ο Μπέος θέλει να αλλάξει όνομα ο Γιώργος Παπανδρέου, “ο βλαμμένος που ντροπιάζει το όνομα της οικογένειας» και είπε πως όσο ζει θα φωνάζει πως δεν υπάρχει δικαιοσύνη, αλλά κάποιοι έντιμοι δικαστές.

Είπε επίσης ότι έδωσε στον Κούγια δύο χαστούκια και ταυτόχρονα αναρωτήθηκε για ποιο λόγο κατέθεσε στο Κοριόπολις με φόβο, όπως δήλωσε.
Χαρακτήρισε χειρότερο σινάφι τους δημοσιογράφους και επιτέθηκε προσωπικά στον Γιάννη Πρετεντέρη λέγοντας ότι μετέφερε ειδήσεις ανάλογα από που τα που τα έπαιρνε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το