Τοπικά

Α. Μπέος προς μειοψηφίες: «Προκαλείτε καθημερινά, πόσο θα σας ανεχτούμε;»

φωτογραφία-2

Σκληρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο και τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου σημειώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος.
Ο κ. Μπέος μίλησε για πρωτοφανές οργανωμένο σχέδιο, το οποίο μεθοδεύεται σε βάρος της δημοτικής αρχής, με ενορχηστρωτές τα στελέχη της αντιπολίτευσης και μερίδα των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης. Άφησε υπονοούμενα για εκπροσώπους των μειοψηφιών ότι κρύβονται πίσω από τις διαμαρτυρίες εναντίον της δημοτικής αρχής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάποιοι καλούν το Ματσάγγο. Γνωρίζουμε ποιοι δρομολογούν τέτοιες πρακτικές, αλλά θα πρέπει να ξέρουν ότι δεν φοβόμαστε. Αντίθετα, μας δυναμώνουν πιο πολύ».
Για τα Μέσα Ενημέρωσης ισχυρίστηκε ότι παραποιούν τα λεγόμενά του, ενώ υπεραμύνθηκε του έργου της δημοτικής αρχής επικαλούμενος τα αποτελέσματα της λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών στην οδό Αγίου Νικολάου.
«Είναι αδιανόητη η σκωπτική επίθεση που μας γίνεται», είπε, για να προσθέσει ότι είναι γνωστοί αυτοί που υποκινούν το σχέδιο και ποιος είναι ο σκοπός τους.
Επιτέθηκε στην απελθούσα δημοτική αρχή καταγγέλλοντας ότι, με την ανοχή της, σωματεία και επιχειρήσεις έκλεβαν νερό και ρεύμα από το Δήμο Βόλου, ότι άφησε πίσω της χρέος ύψους 30 εκ ευρώ και, ακόμη, ότι χρησιμοποίησε ποσό ύψους 590.000 ευρώ από προνοιακά επιδόματα, που όφειλε να επιστρέψει στο Υπουργείο. «Τα χρήματα αυτά δεν επιστράφηκαν και ούτε υπάρχουν στο ταμείο», τόνισε.
Από την πλευρά τους οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κατηγόρησαν τον κ. Μπέο και τη δημοτική αρχή στο σύνολό της, ότι με τη συμπεριφορά της απαξιώνει και ευτελίζει το ρόλο των μειοψηφιών, αλλά και τους εργαζόμενους.

«Προκαλείτε καθημερινά. Πόσο θα σας ανεχτούμε; Και δαρμένοι, και γα…..νοι, δεν γίνεται», ξέσπασε ο κ. Μπέος.

Απαντώντας στις καταγγελίες κατά της απελθούσας δημοτικής αρχής, ο πρώην δήμαρχος Πάνος Σκοτινιώτης σημείωσε μεταξύ άλλων ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς ούτε έχει καλύψει, ούτε έχει συμπράξει με κανέναν, σε βάρος του Δήμου. Εξάλλου, τόσο ο κ. Πατσιαντάς, όσο και ο κ. Νάνος προέτρεψαν τον δήμαρχο να παραπέμπει αρμοδίως κάθε υπόθεση που θεωρεί ότι είναι επιλήψιμη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το