Τοπικά

Μπέος: Παπατόλιας – Ξηρακιάς ανέθεσαν έργο σε πεθαμένο

Παπατολιας

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε σήμερα ότι ο Απ. Παπατόλιας και ο Ηλ. Ξηρακιάς , με την ιδιότητα του νομάρχη και του αντινομάρχη αντίστοιχα, ανέθεσαν το 2010 με απ’ ευθείας ανάθεση . έργο αποχιονισμού σε πρόσωπο που είχε πεθάνει.
Το πρόσωπο που “ανέλαβε” το έργο το Δεκέμβριο του 2010, είχε αποβιώσει τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου. Ο δήμαρχος δήλωσε ότι “άνθρωποι σαν αυτούς οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή” και παρουσίασε τη σύμβαση.
Οι Ηλίας Ξηρακιάς και Α. Παπατόλιας παραδέχτηκαν τα πάντα και επέρριψαν ευθύνες στις υπηρεσίες της πρώην ΝΑΜ για την υπόθεση.
Σε ανακοίνωση του Η. Ξηρακιά αναφέρεται:
“Στην προσφιλή τακτική από το χώρο του ποδοσφαίρου, «πετάω την μπάλα στην εξέδρα», κατέφυγε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου κ. Μπέος, καταγγέλλοντας τον Α .Παπατόλια, ως Νομάρχη, και τον Η Ξηρακιά, ως Αντινομάρχη, ότι το Δεκέμβριο του 2010 υπέγραψαν σύμβαση Ανάδοχο ο οποίος φαίνεται ότι είχε αποβιώσει 5 μήνες νωρίτερα.
Τα γεγονότα όμως έχουν δική τους αυθεντική αλήθεια, η οποία δεν μπορεί να παραποιηθεί έστω κι αν κάποιοι καλοθελητές σήμερα παραπληροφορούν το Δήμαρχο.
Διαπιστώνεται λοιπόν, από το αρχείο των Υπηρεσιών της τότε Νομαρχίας, ότι το Δεκέμβριο του 2010 μου έφεραν για υπογραφή, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμβάσεις μίσθωσης μηχανημάτων αποχιονισμού σε διάφορες περιοχές του Πηλίου, μία από τις οποίες αφορούσε γνωστή οικογένεια, πατέρα και υιού, ιδιοκτητών και χειριστών μηχανημάτων στο Α Πήλιο.
Φαίνεται λοιπόν ότι τη σύμβαση μίσθωση, με ποσό 3200€, του μηχανήματος του υιού, που είχε αποβιώσει υπέγραψε με την ανοχή ή την παραπλάνηση της Υπηρεσίας, ο πατέρας, ο οποίος όμως στη συνέχεια, ποτέ δεν μπόρεσε να πληρωθεί διότι δεν ήταν δυνατό να προσκομίσει, στην Οικονομική Υπηρεσία της ΝΑΜ, τα δικαιολογητικά που αφορούσαν τον πραγματικό ανάδοχο και ιδιοκτήτη του μηχανήματος. Άνθρακες λοιπόν ο θησαυρός και η προσπάθεια κατασυκοφάντησης μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το