Τοπικά

Μπέος: Ντροπή η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για το εργοστάσιο SRF – Εμείς θα προχωρήσουμε

Επίθεση στον Κώστα Αγοραστό και στην Δωροθέα Κολυνδρίνη για την απόφασή τους να μην παράγει SRF το εργοστάσιο που θέλει να κατασκευάσει ο δήμος Βόλου, εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Α. Μπέος. Είπε πως πρέπει να υπάρχει ντροπή γι΄αυτή την απόφαση. Το εργοστάσιο όπως είναι γνωστό βασίζεται στην παραγωγή SRF και εφόσον δεν το παράγει υπάρχει ερώτημα από τον δήμο Βόλου, πως θα χρηματοδοτηθεί με βάση τη μελέτη του. Τόνισε ωστόσο πως ο Βόλος δεν έχει ανάγκη την απόφαση της Περιφέρειας γιατί θα εγκριθεί το έργο από το Υπουργείο, αλλά το θέμα είναι ηθικό, όπως είπε” και οφείλει να αλλάξει η απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου. Θα σταματήσει να λέει “γεια” με τον Κώστα Αγοραστό αλλά θα συνεργάζεται για την πόλη γιατί ανέφερε οι “χορταροφιλίες” δεν του αρέσουν…

Σύμφωνα με τον Α. Μπέο  η μονάδα του Βόλου είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης και από το 2017 ο δήμος προχώρησε στις αναγκαίες μελέτες.
“Τι π……ς ρε ψηφίσατε” διερωτήθηκε για την απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου και είπε πως οι Αγοραστός-Κολυνδρίνη κάνουν δημόσιες σχέσεις με τους κ.κ. Μεϊκόπουλο και Αποστολάκη, που μετείχαν στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Είπε επίσης πως η μονάδα του Βόλου περιλαμβάνει ανακύκλωση και είναι η μοναδική στη χώρα που τηρεί τις προδιαγραφές. Τόνισε πως ο Κ. Αγοραστός και η Δωροθέα Κολυνδρίνη φοβούνται τους μπαχαλάκηδες.

«Η δημοτική αρχή με αίσθημα ευθύνης θα προχωρήσει στην κατασκευή του εργοστασίου… Όχι, που θα σας ρωτήσουμε… Να γνωμοδοτήσει εκ νέου το περιφερειακό συμβούλιο για να πάμε όλοι μαζί ενωμένοι. Λυπάμαι Κώστα Αγοραστέ που έχεις συνομιλητές τους μπαχαλάκηδες και η Δωροθέα εάν θέλει να κάνει καριέρα στην πολιτική να επιλέξει άλλον τρόπο, και όχι να θέλει να τα έχει καλά με όλους. Δημιουργούμε μια μονάδα που θα επεξεργάζεται σκουπίδια και δεν γυρνάμε πίσω, αλλά μπροστά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το