Τοπικά

Μπέος: Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στις καθαρίστριες που σας καθάριζαν

ΜΠΕΟΣ

Με το «καλημέρα» στη ΔΕΥΑΜΒ, καταγράφηκε σύγκρουση μεταξύ του δημάρχου Βόλου και του σωματείου των εργαζομένων. Ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ κ. Μπέος ζήτησε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Κουτσιφέλης, καθώς είναι εμπλεκόμενο πρόσωπο με την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ.
Ταυτόχρονα δήλωσε, όταν εμφανίστηκε στην αίθουσα ο εκπρόσωπος της παράταξης του κ. Μιτζικού, ότι οι παραστάσεις τελείωσαν και ότι είναι η τελευταία φορά που επιτρέπει στο συμβούλιο είσοδο στους… μη έχοντες εργασία.
Σημειώνεται ότι μέχρι πρότινος η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, μπορούσε να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του συμβουλίου, χωρίς δικαίωμα ψήφου.
«Το θέατρο του Μιτζικού θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Τελείωσαν αυτά τα πράγματα. Δεν θα γίνεται εδώ θεατρική παράσταση. Δεν θα κάνετε πολιτική εις βάρος του δήμου», είπε στον εκπρόσωπο της παράταξης του κ.Μιτζικού.
Στη συνέχεια ζήτησε από τον κ. Κουτσιφέλη να αποχωρήσει και εκείνος αρνήθηκε καθώς υποστήριξε ότι τον εξέλεξαν οι εργαζόμενοι.
«Αυτή η δημοκρατία κατέστρεψε και την Ελλάδα», δήλωσε ο Α. Μπέος και τόνισε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανένα πρόσωπο που ανακατεύτηκε με την υπόθεση της ΕΡΓΗΛ. Αμέσως από τη συνεδρίαση αποχώρησε ο δικηγόρος κ. Μακρυγιάννης, την θέση του οποίου θα πάρει ο δικηγόρος Α. Ξηρός.
«Δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στην καθαρίστρια που καθάριζε τα γραφεία σας την ώρα που μιλούσατε για την ΕΡΓΗΛ», είπε ο Α. Μπέος. Ο κ. Κουτσιφέλης παρέμεινε στη συνεδρίαση και ο δήμαρχος αρνήθηκε να συζητήσει παρουσία του το θέμα της ΕΡΓΗΛ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το