Αθλητισμός

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Ολυμπιακού Βόλου απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά

Διεξήχθη το Σάββατο στο κλειστό του ΕΑΚ ο προγραμματισμένος φιλικός αγώνας της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου με τους Τιτάνες Παλαμά. Στο δεύτερο δυνατό αγωνιστικό τέστ η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου νίκησε την αντίστοιχη του ΓΣ Τιτάνες Παλαμά με σκορ 82-71 .Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα παιχνιδιού και σχήματα αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους παίκτες.
Αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ η ομάδα του Ολυμπιακού έδειξε πολύ καλή προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της περιόδου προετοιμασίας και επικράτησε της αντιπάλου ομάδας του Παλαμά. Η ομάδα παρουσίασε καλή συνοχή και ο αγώνας είχε διακυμάνσεις στο σκορ με τις δυο ομάδες να αποδεικνύουν ότι θα είναι από τους δυνατούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας αφού ως γνωστό αγωνίζονται στον ίδιο όμιλο.
Η καλή συνοχή, η αγωνιστικότητα, η αφομοίωση των συστημάτων όπως και η πολύ καλή αγωνιστική διάθεση ήταν τα χαρακτηριστικά της βολιώτικης ομάδας.
“Σαφώς και τα περιθώρια βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν καθώς ο υπολειπόμενος χρόνος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής θα αξιοποιηθεί για την βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς υπό την καθοδήγηση του προπονητή Παναγιώτη Γκουγκουτούδη”, τονίζει η διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ευχαριστεί τους ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ για την ανταπόκριση τους στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.
Επόμενος φιλικός αγώνας προετοιμασίας θα είναι με την Νίκη Βόλου στο ΕΑΚ την Πέμπτη 27/9/18 στις 17.30μμ με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το