Αθλητισμός

Μπάσκετ: Αρχίζει σήμερα στη Λάρισα το 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παλαιμάχων

Σήμερα δίνεται το «τζάμπολ» στο 9ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Παλαιμάχων. Φέτος η διοργάνωση φιλοξενείται στη Λάρισα και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Μαΐου. Οικοδεσπότες είναι ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων- ΔΗΚΕΛ και το Επιμελητήριο Λάρισας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Συμμετέχουν συνολικά 30 ομάδες παλαιμάχων στις ηλικιακές κατηγορίες 40, 45+, 50, 60, 65. Το «παρών» θα δώσουν 400 καλαθοσφαιριστές και οι αγώνες θα φιλοξενηθούν σε τρία γήπεδα που ανήκουν στο ΕΑΚ Λάρισας και συγκεκριμένα στα Κλειστά Γυμναστήρια Νεάπολης, Αλκαζάρ και Αγίου Θωμά).
Ασφαλώς από το μεγάλο ραντεβού των βετεράνων δεν θα μπορούσε να λείψει ο Βόλος, τον οποίο εκπροσωπεί για πρώτη φορά ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Μαγνησίας, ενώ παρούσες είναι πολλές πόλεις της Ελλάδας. Επίσης για πρώτη φορά θα γίνουν φέτος και αγώνες γυναικών ηλικίας 35+.
Προπονητής της βολιώτικης ομάδας είναι ο Βασίλης Καραΐσκος και το αγωνιστικό τμήμα απαρτίζουν οι: Τασσιός Θανάσης, Αυγερινός Αποστόλης, Γιαννίκος Σπύρος, Πρέκας Λάμπρος, Πρέκας Νίκος, Πρέκας Βαγγέλης, Πορτοφέρι Ουμπέρτο, Τζούμας Λάμπρος, Κούργιας Σπύρος, Θεοχάρης Αντώνης, Κανούλης Δημήτρης, Παπαρίζος Μιχάλης, Χριστοφορίδης Αποστόλης, Ντάφος Αντώνης, Κουτσογιώργης Βασίλης, Κοσμάς Νίκος, Μαυροφριδάκης Βαγγέλης, Τζούμας Αγησίλαος.
Επίσης στις τάξεις της ομάδας ανήκουν και οι Βλιώρας Γιώργος, Δροσόπουλος Δημήτρης, Κουζιώκας Γιώργος, Καρακατσούνης Γιάννης, Καρακατσούνης Ντίνος, Ρούμπος Νίκος, Μητσογιάννης Χρήστος, Δεληκούρα Γιώργος κ.α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το