Τοπικά

Μπαράζ ελέγχων χθες σε όλη τη Θεσσαλία και 35 συλλήψεις

astinomia

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες, από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα, στους τέσσερις Νομούς της Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του γενικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας. Ομάδες αστυνομικών προχώρησαν σε ελέγχους οχημάτων, που αφορούσαν τη νόμιμη κυκλοφορία τους, αλλά και τους επιβαίνοντες, με σκοπό τη δίωξη και άλλων μορφών παραβατικότητας, την προσαγωγή υπόπτων και τη σύλληψη δραστών εγκληματικών πράξεων. Συνολικά συνελήφθησαν 35 άτομα, εκ των οποίων τα 29 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ένα για κλοπή, δυο γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και τρια για παράνομη είσοδο και παραμονή στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εξόρμησης ελέγχθηκαν συνολικά 1.544 άτομα και προσήχθησαν 41. Παράλληλα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 1.101 οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν 463 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Σκοπός των συγκεκριμένων ελέγχων, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι η αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η ασφαλής μετακίνηση τόσο των οχημάτων όσο και των πολιτών σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς και η αντιμετώπιση κάθε άλλης μορφής παραβατικών συμπεριφορών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το