Αθλητισμός

Μπαράζ ανανεώσεων στον Θησέα με Βλάχο, Σιώμο, Κοτζαθανάση, Ζαχαράκη, Νιαώτη, Λίτσο, Δημητριάδη

Μπαράζ ανανεώσεων στον Θησέα Αγριάς. Μετά την πρόσληψη του Λευτέρη Καλογήρου στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση ξεκίνησε τις επαφές με τους ποδοσφαιριστές που έφτασαν την ομάδα στη 2η θέση της Γ’ Εθνικής. Με επτά από αυτούς ήλθε σε συμφωνία, ενώ έπεται και συνέχεια.
Συγκεκριμένα, ανανέωσαν οι πρώτοι σκόρερ Ηλίας Βλάχος (22 συμμετοχές-13 γκολ στο τελευταίο πρωτάθλημα) και Αλέξανδρος Σιώμος (18 συμ.-8 γκολ), ο αρχηγός Νίκος Κοτζαθανάσης (20 συμ.-5 γκολ) και οι Γιάννης Ζαχαράκης (13 συμ.-1 γκολ), Σταύρος Νιαώτης (12 συμ.-1 γκολ), Δημήτρης Λίτσος (11 συμ.), Αρκάδιος Δημητριάδης (6 συμ.).
Στην ανακοίνωση τονίζονται ακόμη τα εξής: «Η διοίκηση του Θησέα εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη που όλοι οι παραπάνω ποδοσφαιριστές παρέμειναν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και θα την ενισχύσουν και την νέα σεζόν. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστούν οι επαφές της και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ώστε ο νέος τεχνικός Λευτέρης Καλογήρου να γνωρίζει σε ποιους μπορεί να βασίζεται για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας την επόμενη περίοδο».

Μπακάλης: Ένας κύκλος έκλεισε
Με γραπτή του δήλωση ο πρώην τεχνικός του Θησέα Λάκης Μπακάλης ευχαρίστησε όλους όσοι με τους οποίους συνεργάστηκε στην ομάδα. Αναλυτικά: «Ένας κύκλος έκλεισε, ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Δύο υπέροχες σεζόν στον Θησέα Αγριάς αποτελούν παρελθόν. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω, τη διοίκηση της πρώτης και πιο δύσκολης σεζόν, με τις δυσκολίες της απειρίας στη Γ’ Εθνική για την ομάδα που όμως στέφθηκε με επιτυχία, με τη σωτηρία που έθεσε τις βάσεις για τη δεύτερη χρονιά. Ευχαριστώ, επίσης, τη διοίκηση που κλήθηκε να συνεχίσει το έργο και ανταπεξήλθε με μεγάλη επιτυχία, καθώς το τέλος της χρονιάς βρήκε την ομάδα στην ιστορική γι’ αυτή 2η θέση της Γ’ Εθνικής.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους κατά καιρούς συνεργάτες μου, τον γυμναστή Σωτήρη Πετσιμέρη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Λευτέρη Φούτρη, καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων της πρώτης χρονιάς Αποστόλη Τζιτζιλιώνη για τη συμμετοχή τους σε αυτές τις επιτυχίες.

Τέλος και πάνω από όλους θα ήθελα να ευχαριστήσω τους βασικούς πρωταγωνιστές αυτών των τεράστιων επιτυχιών, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που άοκνα και αγόγγυστα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ πολλές φορές χρειάστηκε να τον υπερβούν, προκειμένου να γραφτεί η ιστορία αυτών των δύο σεζόν. Ευχαριστώ επίσης, τους φίλους της ομάδας, τον υπέροχο κόσμο της Αγριάς που με πολλή αγάπη αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και με τον ενθουσιασμό του έδωσε την ώθηση σε όλους εμάς, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία, εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία και εύχομαι στον Θησέα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Εις το επανιδείν».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το