Αθλητισμός

Μπαράζ ανανεώσεων στον Μαγνησιακό

Ο ιστορικός Μαγνησιακός επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΘ, όχι για να παίξει το ρόλο του κομπάρσου, αλλά για να κάνει πορεία αντάξιά του ονόματός του. Ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τον πρόεδρο Κώστα Γκουγκουλιά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να έχουν καθημερινή συνεργασία με τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου.

Πρώτο τους μέλημα ήταν η διατήρηση του βασικού κορμού και αυτό φαίνεται να επιτυγχάνεται. Μετά τους Νίκο Γρηγοριάδη, Γιάννη Κέκια, Νάσο Καρακώστα, Δημήτρη Γκλαβίνη και Ηλία Τιμπλαλέξη, σειρά πήραν επτά ακόμη παίκτες που θα ενισχύσουν τους «κυανόλευκους»  και τη νέα χρονιά, ενώ ένας νεαρός προωθήθηκε από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα. Ο λόγος για τους αμυντικούς Βασίλη Τσαπέρο, Αλέξανδρο Καΐλα, Δημήτρη Κέκια, Χρήστο Παλάτζα, Δημήτρη Καρμαγάλο, Ηλία Σαράτση και τον επιθετικό Περικλή Χρηστίδη. Ο παίκτης που προωθήθηκε από την Ακαδημία είναι ο επιθετικός Λεωνίδας Φεσάτι.

Στις ανακοινώσεις του ο Μαγνησιακός αναφέρει: Ο κεντρικός αμυντικός Βασίλης Τσαπέρος  γεννήθηκε στις 12/3/1993. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Αυλωναρίου Ευβοίας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Μυρμιδόνες, Ν.Α. Νίκης, Ακρόπολη και Αθλ. Κολλέγιο Νίκης. Στον Μαγνησιακό εντάχθηκε το 2020.

Ο επιθετικός Περικλής Χρηστίδης γεννήθηκε στις 18/5/2000. Άρχισε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Νίκης. Αγωνίστηκε στο Αθλ. Κολλέγιο Νίκης, στον Γ.Σ. Αλμυρού και στον Μαγνησιακό εντάχθηκε την περσινή χρονιά.

Ο αμυντικός Αλέξανδρο Καΐλας γεννήθηκε στις 22/10/2003. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στη Μεγάλη Βρύση Φθιώτιδας, ενώ στον Μαγνησιακό εντάχθηκε το 2021. Ο επιθετικός  Λεωνίδας Φεσάτι γεννήθηκε στις 7/7/2006 και προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου μας.

Ο πλάγιος αμυντικός Δημήτρης Κέκιας γεννήθηκε στις 9/12/2002. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του συλλόγου μας, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε το 2016.

Ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Παλάτζας γεννήθηκε στις 24/2/2003. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στον Ταυρωπό Καρδίτσας. Στον Μαγνησιακό εντάχθηκε το 2021.

Ο πλάγιος αμυντικός Δημήτρης Καρμαγάλος γεννήθηκε στις 23/4/2004 και ο επίσης πλάγιος αμυντικός Ηλίας Σαράτσης γεννήθηκε στις 29/7/2005. Και οι δύο άρχισαν στην Ακαδημία του Μαγνησιακού. Ακολούθως έπαιξαν στο Νέο Μαγνησιακό και το 2020 προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.  Σε όλους τους παίκτες ο Μαγνησιακός εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το