Αθλητισμός

Μπακασέτας: Να επιστρέψει η Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις

Το σύνθημα για την νίκη με την οποία η Εθνική Ελλάδος θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με το Κόσοβο.

Το πρώτο σχόλιο του αρχηγού της Εθνικής ήταν: «Η ομάδα ωρίμασε. Πλέον παρουσιαζόμαστε πιο έμπειροι, με παιδιά που έχουν περισσότερες παραστάσεις και παίζουν σε κορυφαία πρωταθλήματα,. Είμαστε και πιο αποφασισμένοι μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε κάθε φορά για να νικήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που κάνουμε να έχει διάρκεια. Οφείλουμε να παλέψουμε για να σταθεροποιηθούμε σε αυτό το επίπεδο και να επιστρέψει η ομάδα μας σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Για το γεγονός ότι έχει πετύχει τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες: «Οι ατομικές διακρίσεις πάντα είναι ωραίες, αλλά μέχρι ένα σημείο. Αν δεν συνοδεύονται με νίκη δεν έχουν νόημα. Φυσικά είμαι χαρούμενος που έχω σκοράρει και στα τρία παιχνίδια, αλλά πιο χαρούμενος είμαι που έχουν συνδυαστεί με νίκες. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αποτελείται από μονάδες, αλλά αποκλειστικά από την ομάδα. Όλα αυτά που έχω καταφέρει τα έχω κάνει γιατί έχω καταπληκτικούς συμπαίκτες μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε όλοι μαζί αυτό το σερί νικών που έχουμε».

Για το γεγονός ότι και τα τρία γκολ έχουν έρθει με παρόμοιο τρόπο: «Αυτό είναι ένα δυνατό στοιχείο που έχω. Από εκεί και έπειτα παίζει ρόλο και ο προπονητής σε ποια θέση θα με βάλει στον αγωνιστικό χώρο για να είμαι πιο κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Είναι κάτι που το είχαμε συζητήσει στις αρχές και επέλεξε να με βάλει σε αυτή τη θέση. Νιώθω αυτοπεποίθηση όταν έχω την μπάλα κοντά στην περιοχή για να σκοράρω και με τα δύο πόδια».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έφυγε από τη ζωή ο πρ. διευθυντής της ΔΟΥ Βόλου Θόδωρος Αγγελόπουλος

Σε ηλικία 91 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος εφοριακός και πρ. Διευθυντής της…

28 Μαΐου 2024

Guardian: Eισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δέχθηκε απειλές από τον πρώην επικεφαλής της Μοσάντ

Ο πρώην επικεφαλής της Mοσάντ φέρεται να απείλησε μια επικεφαλής εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου…

28 Μαΐου 2024

Πώς έγινε το επεισόδιο με τις κροτίδες που τραυμάτισαν καθηγήτρια

Σε εξωσχολικούς ανήλικους αποδίδουν μαθητές του 6ου Γυμνασίου στο Μαρούσι την επίθεση με κροτίδες και…

28 Μαΐου 2024

Λάρισα: Απεβίωσε 74χρονος – Νωρίτερα το όχημά του είχε εκτραπεί στην περιοχή των Χαλκιάδων

Τραγική ήταν η κατάληξη για 74χρονο άνδρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι…

28 Μαΐου 2024

Τροχαίο με τραυματισμό στη Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα. Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών…

28 Μαΐου 2024

Τέμπη: Ερωτήματα για το βιολογικό υλικό θύματος που βρέθηκε στα «μπάζα» – «Χάθηκαν σοβαρά στοιχεία», λέει δικηγόρος των οικογενειών

Επιβεβαιώνονται οι φόβοι των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών πως χάθηκαν πολύτιμα στοιχεία από την…

28 Μαΐου 2024