Τοπικά

Μπάχαλο στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου – Η Χρυσή Αυγή στηρίχθηκε από την πλειοψηφία Μπέου

Ενώ σήμερα το πρωϊ η διαπαραταξιακή επιτροπή που συνεδρίασε αποφάσισε πλειοψηφικά να μην δοθεί χώρος για προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Βόλο στην Χρυσή Αυγή, στο δημοτικό συμβούλιο εμφανίστηκε ο Α. Μπέος  και ανέφερε: “Δεν ξέρω γιατί γράφτηκε αυτό στα μέσα ενημέρωσης”, δυναμιτίζοντας το κλίμα. Μάλιστα καταγγέλθηκε πως έγινε αλλοίωση στην έκδοση του πρακτικού της διαπαραταξιακής και δεν αναγράφηκε εκ μέρους της δημοτικής αρχής στην απόφαση η άρνηση των μελών του οργάνου να διατεθεί χώρος στη Χρυσή Αυγή.

“Στη διαπαραταξιακή επιτροπή πριν λίγες ώρες, οι εκπρόσωποι μας έβαλαν ξεκάθαρα το θέμα ότι δεν θα γίνει καμία διευκόλυνση στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Οι λόγοι που δεν πρέπει να γίνει διευκόλυνση είναι καθώς είναι εγκληματική οργάνωση. Ο απερχόμενος δήμαρχος που λέει ότι δεν ειπώθηκε το παραμικρό στην διαπαραταξιακή, μας δημιουργεί απορίες.

Η απόφαση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και επειδή οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής θορυβήθηκαν και επειδή πιθανόν έχετε σχέση τους, βγήκε ο δήμαρχος και διευκρίνισε ότι δεν λήφθηκε τέτοια απόφαση. Αν σας έχει μείνει ένα μικρό δημοκρατικό ένστικτο να συλλογιστείτε τι πάτε να κάνετε. Πάτε να αλλοιώσετε την απόφαση της διαπαραταξιακής” κατήγγειλε ο κ. Νάνος,

“Το πρακτικό αναφέρει ότι αιτήθηκε από το ΚΚΕ για τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής αλλά δεν αναφέρεται αν η Χρυσή Αυγή αιτήθηκε ή όχι. Τι αξία έχει αν πούμε όχι στην Χρυσή Αυγή, αλλά αν πάρει χώρο το παρακλάδι της στην Περιφέρεια, η Ελληνική Αυγή; Θα περάσει έμμεσα τον λόγο τη ΧΑ. Αν υπάρχει στάλα φιλότιμο πρέπει στην απόφαση να γραφτεί ο αποκλεισμός της Χρυσής και της Ελληνικής Αυγής”, δήλωσε ο κ. Γαργάλας επιτιθέμενος στη δημοτική αρχή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το