Πολιτισμός

Μουσική βραδιά με το σχήμα Delasito Project

Το μουσικό σχήμα Delasito Project, με μέλη μουσικούς του Βόλου, προσκαλεί στην εορταστική εμφάνισή του, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στο Lab Art. Στην παράσταση συμμετέχει το Body Avlaia Group, η ομάδα body percussion της σχολής χορού Αυλαία.
Οι Delasito, με οδηγό τον ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό ήχο του βιμπράφωνου, έχουν αναπτύξει ένα δυναμικό, πολυμορφικό ρεπερτόριο από πρωτότυπες μουσικές δημιουργίες, με επιρροές τόσο από την τζαζ και φανκ σκηνή, όσο και από την κλασική μουσική και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
Οι Delasito Project έχουν συμμετάσχει σε σημαντικά φεστιβάλ της τζαζ και σύγχρονης εναλλακτικής μουσικής, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση στο μουσικό κοινό, κυρίως λόγω των συναρπαστικών ηχοτοπίων που δημιουργούν.
Τον Ιούνιο του 2020 κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του μουσικού σχήματος, ως ανεξάρτητη παραγωγή. Το άλμπουμ Filodia – Α musical journey to jazzality αποτελεί ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο της σύγχρονης τζαζ, μέσα από τις συνθέσεις του βιμπραφωνίστα Χρήστου Σιτοκωνσταντίνου.
Ο δίσκος παρουσιάστηκε από τον Θάνο Μαντζάνα στο Τρίτο Πρόγραμμα στην εκπομπή «Κριτικός λόγος» και έγραψε γι’ αυτόν ο Φώντας Τρούσας στο «Δισκορυχείο».
Σύνθεση της μπάντας: Xρήστος Σιτοκωνσταντίνου, βιμπράφωνο, Ανδρέας Παπαγιαννακόπουλος, ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αγγελάκης, τρομπόνι, Ζήσης Γεωργαλιός, κανονάκι, Παναγιώτης Χαραλαμπόπουλος, κοντραμπάσο, Θάνος Χατζηαναγνώστου, τύμπανα.
Delasito Project, Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου και Βότση. Ώρα προσέλευσης: 21.00. Ώρα έναρξης: 22.00.
Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, Metro και My Market, Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη.
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το