Πολιτισμός

Μουσική βραδιά από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πλατανιά «Η Σηπιάδα»

Μετά την υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου από τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Πλατανιά «Η Σηπιάδα», η οποία ήταν αφιερωμένη στον Πλατανιά Νοτίου Πηλίου και είχε τίτλο «Ο Πλατανιάς στο πέρασμα των χρόνων», ακολουθεί πλούσιο πρόγραμμα.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη μουσική βραδιά σήμερα Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 9 μ.μ., στα «Παλιά» Πλατανιά, με τη Φρόσω Γαρδικλή στο πιάνο και τη φωνή και τη Χριστίνα Κουλάκου στη φωνή, ενώ την Τετάρτη 7 Αυγούστου διοργανώνεται η προβολή παιδικού βιβλίου και δράσεις για παιδιά.
Επίσης, το Σάββατο 10 Αυγούστου, στον Πλατανιά, στις 22.00, διοργανώνεται «Summer disco night party», με τον dj Στέφανο Στεφάνου και το Σάββατο 17 Αυγούστου πραγματοποιείται ενημερωτική εκδήλωση με τη συμμετοχή της βολιώτικης ομάδας «Οι φίλοι μας τα ζώα». Όσα πρέπει να γνωρίζουμε. Δικαιώματα, υποχρεώσεις και ευημερία των ζώων.
Τέλος, μια μοναδική γιορτή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης διοργανώνεται το τριήμερο Παρασκευή 30, Σάββατο 31 Αυγούστου και Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, με σημείο εκκίνησης τον Πλατανιά.

Ο Πλατανιάς αποτελεί μια θαυμάσια τοποθεσία για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ιστιοπλοΐα. Σταθεροί και ήπιοι άνεμοι, σ’ ένα προστατευμένο κόλπο, με δυνατότητα ασφαλούς αγκυροβολίας, συνθήκες ιστιοπλοΐας που βοηθούν τον αρχάριο και μέσο ιστιοπλόο, με το χωριό του Πλατανιά και την κοντινή παραλία στο Μικρό δημιουργούν ένα ειδυλλιακό ιστιοπλοϊκό περιβάλλον.

Η εκδήλωση είναι μια πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πλατανιά «Η Σηπιάδα» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βόρειων Σποράδων, με τον ΙΟΒΑΘ (Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βόλου Ανοιχτής Θαλάσσης) και τη Φλόγα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Φλόγα.
Το ελάχιστο κόστος συμμετοχής για κάθε σκάφος είναι 10 ευρώ και οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεκινήσει. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη φετινή Πλεύση Αγάπης μπορούν να επικοινωνήσουν με τους υπεύθυνους Σταμάτη Μπένη
6948111193 ή Chris wicks 6945575360. Ανοίγουμε πανιά για την αγάπη, κάνουμε ιστιοπλοΐα για καλό σκοπό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το