Πολιτισμός

Μουσική παράσταση γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση στην Παλαιά Ηλεκτρική

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου, διοργανώνει την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 9.15 μ.μ. στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας, μία μουσική παράσταση γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, που γεννιέται από την πρωτότυπη συνάντηση επί σκηνής της τραγουδοποιού και θεατρικής συγγραφέα Ευσταθίας και της ερμηνεύτριας – μουσικού Έρρικας Πατρικίου.
Τα Χριστούγεννα περιμένουν όλοι τα δώρα τους. Ο καθένας αυτό που ποθεί περισσότερο. Από την κοπέλα του ’30 «θέλω μαμά έναν αντρούλη» μέχρι την κοπέλα της δεκαετίας του ’80 «γράμμα στον Άι Βασίλη» και την… Έρρικα Πατρικίου που παίρνει στα χέρια της τον πρώτο της δίσκο γραμμένο από την Ευσταθία.
Τα τραγούδια πλαισιώνονται από κείμενα διαφορετικών ιστορικών περιόδων από το χθες στο σήμερα, εμπνευσμένα από το πνεύμα των ημερών.

«Τα χριστουγεννιάτικα δώρα» μας υπενθυμίζουν ότι μπορούμε να τα δεχτούμε, αλλά πρωτίστως να τα προσφέρουμε όλες τις μέρες του χρόνου, γιατί πάνω απ’ όλα βασίζονται στην αγάπη και τη χαρά της ύπαρξης.
Τα κείμενα και η καλλιτεχνική επιμέλεια της μουσικής παράστασης «Τα δώρα των Χριστουγέννων» ανήκουν στην Ευσταθία. Το Vocal arrangement και η μουσική επιμέλεια στην Έρρικα Πατρικίου. Στο πιάνο ο Χάρης Μπότσης, στο βιολί η Μελίνα Ντελίκου και στο μπάσο ο Μαμπρέ Καζαρτζιάν.
Η είσοδος είναι 2 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. στο τηλέφωνο 2421082870 ή στην ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα στο facebook «Τέχνες στον Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το